fbpx

Čas je za oddih v neokrnjeni naravi na otoku Pašmanu

Dogodki, Novice

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev osebnega razvoja, jutranjih vaj …

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev osebnega razvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj ter bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in Zemlje.

pr-slika1

Vse to omogoča popolno čiščenje in uravnovešanje fizičnega in energijskega telesa. Na ta način lahko izboljšamo pretok življenjske energije in spodbudimo telo k samozdravljenju. Kadar se zberemo skupaj z istim ciljem je naša kolektivna moč zelo visoka, kar nam daje možnost za pospešeno manifestacijo. Lažje pridemo do občutka, da je vse mogoče.

Takšen preobrat v zavesti je mnogo laže doseči v sproščenem vzdušju, v lepi naravi, ko smo obkroženi z ljudmi, ki iskreno iščejo lastni mir in težijo k notranjemu razvoju.Tovrstno delo je ob pomoči voditelja mnogo lažje, saj nam zagotavlja podporo.

pr-slika2 pr-slika3

Harmony program ni le forma, s katero se povežemo preko nekaterih vsebih. Program je postal vrsta energijskega telesa, ki deluje neodvisno od nas. Lahko rečem, da je to energija novega začetka tako za goste ter voditelje in zaposlene kot tudi zame osebno. Sem priča korenitih sprememb v življenjih ljudi, ki so se udeležili letovanja v Harmony programu. O njem govorijo z ljubeznjo in spoštovanjem.

V čast mi bo, če se nam boste pridružili tudi vi.harmony-hr

Z ljubeznijo,Vesna

Ogled programa: TUKAJ

Cene in rezervacije

ON-LINE prijavnica

 

Oglasno sporočilo


Sledite nam