fbpx

Čarobni dan je doživetje za vso družino

Dogodki, Družina, Zanimivo

Zadnjo avgustovsko nedeljo ste vabljeni, da se z družino udeležite in uživate na tradicionalnem dogodku Čarobni dan.

Zadnji vikend v avgustu je pravi čas, da strnemo lepe spomine na poletje in se počasi poslovimo od počitnic. Je pa zadnja avgustovska nedelja tudi dan, ko se družine v velikem številu zberejo na zdaj že tradicionalnem dogodku Čarobni dan z Lidlom.

Vsekakor ne gre zamuditi edinstvenega čarobnega srečanja v Arboretumu Volčji Potok, ki se tokrat obeta 28. avgusta.

Čarobni oder bodo tudi letos zasedli številni glasbeni izvajalci, plesne skupine in druge animacijske ekipe. Za čarovnije polno vzdušje bodo skrbeli: Samuel Lucas, Omar Naber, Nuša Derenda, Trkaj, Eva Černe, Rok ‘N’ Band, Help! A Beatles Tribute Band, Skupina Joker, Pevska šola Alenke Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Alenka Gotar, Žiga Lakner,  Glasbeni studio Osminka, F&B Acrobatics, Mestna godba Kamnik, Društvo kamniških mažoretk Veronika, Gašper Rifelj, Nushy, Matevž Šavora, The Artifex, Bolero, Jay Dance Studio, Plesna šola Miki, Moderna glasbena šola – POP Akademija, Zavod Talent-Si in simpatični srček Zdravko Lidl, ki se bo na odru predstavil s svojo novo pesmico.

Čarobni dan slike 7

Na voljo bodo tudi številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, ki jih bo gostila “Čarobna dežela” sredi pisanega vrta.

Kot običajno pa bo prisotna tudi dobrodelnost. Otrokom iz socialno ogroženih družin se bo namreč omogočilo obiskovanje izvenšolskih dejavnosti, s katerimi otroci pridobijo dodatna dragocena znanja.

Čaka nas dan poln zabave in čarobnih trenutkov, ki jih bomo lahko shranili v mozaik spominov letošnjega poletja.

28. avgusta torej vabljeni v Arboretum, kjer bomo skupaj upihnili že 7. svečko.

Čarobni dan 7

 


Sledite nam