fbpx

Čarobne dogodivščine v Maksimiru

Dogodki, Družina, Zanimivo

Poleg brezplačnih ustvarjalnih, športnih, glasbenih in drugih dejavnosti se bo odvijal še pester čarobni program na odru.

Pred dobrim tednom se je v Volčjem Potoku razlegala čarobnost po Arboretumu, v nedeljo, 11.9.2016 pa se čarobno dogajanje seli v Park Maksimir, v Zagreb.

Že drugič se bo v Maksimiru, poleg brezplačnih ustvarjalnih, športnih, glasbenih ter drugih dejavnosti, odvijal pester čarobni program na čarobnem odru!

čarobni dan mehurčki

Nastopajoči bodo Medea Market Sindik, Ana Skumvač, Aja Koblar Tutič, Aleksandra Vovk, Marin Bulić, Amaterapeuti, Help! A Beatles Tribute, Fly High – ples na svili, Kazalište I Zabavni Centar Dječji Grad, Mađioničar Čarobnjak Timi, La La Land – Ti I Ja Znanstvenika 2, Kud Bistra, Kud Croatia; Plesni Klubovi: Spin, Arka, Bamboleo; Dječji Zborovi: Kikići, Oš Ljubljanica, Mali Sesvećani, Tvornica Smijeha, Zagrebački Allegro I Klinci, Kreativni Centar Košnica, Antonia Dora Pleško in Žiga Lakner.

Na ta dan bo ponovno veljala posebna ugodnost, saj bo za ceno ene vstopnice v Živalski vrt lahko vstopila vsa družina, seveda, po predhodni prijavi na spletni strani www.carobnidan.hr.

Za več informacij o dogodku in programu pa obiščite spletno stran Čarobnega dne ali pa nas poiščite na FB profilu Čarobni dan!

Se vidimo v Maksimiru!

ČB kolaz_radionice_2015


Sledite nam