fbpx

Čajanka za ženske in pogovor o knjigi mamamorfoza

Novice

Pridružite se avtorici Živi Šorn ter ginekologu dr. Stanku Pušenjaku na čajanki za ženske in predstavitvi knjige Mamamorfoza.

Četrtek, 21. marec ob 17.00, Družinski center Mala ulica (Prečna ulica 7, Ljubljana).

Kakšen vihar divja v ženski, ko se pripravlja na materinstvo? Kako pri nas poteka porod? Pomeni materinstvo nujno padec na karierni lestvici? Imamo ženske lahko oboje in koliko nas to stane?

mamamorfoza-naslovna

Pridružite se avtorici Živi Šorn ter ginekologu dr. Stanku Pušenjaku na čajanki za ženske in predstavitvi knjige Mamamorfoza, kjer bomo govorili o temah, ki ženske najbolj zanimajo: o porodu in materinstvu, razpetosti med kariero in družino pa tudi o pisanju!

Družinski center Mala ulica, Zavod Med.over.net in založba Didakta

O knjigi »Mamamorfoza ali Sarina popolna preobrazba«

MAMAMORFOZA je literarni prvenec sociologinje Žive Šorn, ki na domiseln in zabaven način pripoveduje zgodbo neke nosečnice, uspešne mlade ženske, v kateri se poleg želje po poklicni karieri prebudi tudi materinski čut. To seveda poruši krhko ravnotežje njenega vesolja in jo pahne v strašljiv in vznemirljiv vrtinec občutij nekaj dni pred porodom ter med in po njem. Rdeča nit romana je bipolarnost značaja sodobne ženske, ki priča o njenem razkolu med osebnim, kreativnim udejstvovanjem v družbi in materinsko vlogo stebra družine.

»Knjigo priporočam vsakomur, ki na življenje ne gleda preveč resno, … , tudi moškim, saj je pomembno, da tudi ti razumejo svojo princesko, ko se ta v zadnjih tednih pred porodom spremeni in »zabubi v svoj svet«.

avtor spremne besede mag. Stanko Pušenjak dr. med., specialist ginekolog in porodničar

Oglasno sporočilo


Sledite nam