fbpx

Po brezplačen pravni nasvet na MON

Zavod MON

V okviru gibanja Delam s srcem odvetniška družba nudi uporabnikom portala Med.Over.Net-a brezplačen pravni nasvet.

Odvetniška družba Koprivšek in Zavod Med.Over.Net sta se prepletla. V okviru gibanja Delam s srcem odvetniška družba nudi uporabnikom portala Med.Over.Net-a brezplačen pravni nasvet. Uporabniki lahko utemeljijo potrebo po brezplačni pomoči na elektronski naslov [email protected]
/* */
. Po presoji uredništva portala bodo upravičeni do brezplačne pravne pomoči povabljeni v prostore Med.Over.Net-a.

Odvetniška družba Koprivšek že sodeluje z brezplačnimi internetnimi nasveti na Med.Over.Net-u in sicer kot moderatorji forumov s področja prava.
Po skoraj enoletnem delu in 1.000 nasvetih uporabnikom, znanje, nasvete in izkušnje s področju prava sedaj delijo tudi osebno na lokaciji Zavoda Med.Over.Net, Ukmarjeva ulica 6, v Ljubljani.

Direktorica Zavoda Andreja Verovšek je ob podpisu dogovora o sodelovanju izrazila veliko zadovoljstvo in zahvalo za odločitev direktorice družbe Katje Koprivšek za tovrstno odločitev, saj izkušnje uporabnikov portala pripovedujejo zgodbe, ki potrebujejo strokovno pomoč tudi s področja prava.
Gospa Katja Koprivšek je podprla vizijo in poslanstva Med.Over.Net-a – prisluhniti drugim in delati s srcem, ter izrazila hvaležnost, da so lahko del družbeno odgovorne zgodbe in dodala, da se veselijo sodelovanja.

15EB90C8-6958-11E2-8A50-AB1366B94067

Še enkrat iskrena hvala Odvetniški pisarni Koprivšek,

Ekipa Med.Over.Net


Sledite nam