fbpx

Brezplačna prenova otroške sobe s strokovnjaki?

Novice, Zanimivo

Ustvarjanje pravega vzdušja za našega otroka je lahko pravi izziv, saj človeško oko razlikuje več kot 2000 odtenkov.

Za sodelovanje v natečaju Pobarvaj naprej obiščite Facebook stran Helios barve in v zavihku Nagradni natečaj poiščite več informacij. Sodelovanje  je zelo preprosto, preko aplikacije naložite fotografijo otroške sobe, ki jo želite prenoviti. Nagradni natečaj vabi k sodelovanju do 7. junija, ob koncu pa bodo v pisani svet barv Helios Spektra odete 3 otroške sobe, izžrebanih pa bo tudi 7 vstopnic za brezplačen vstop v Kreativno otroško mesto Minicity.

Ustvarjanje pravega vzdušja za našega otroka je lahko pravi izziv, saj človeško oko razlikuje več kot 2000 odtenkov. Letos bosta pri tem na pomoč priskočila Helios in Ivana, ki sta za vse, ki si želite opremiti novo otroško sobo ali pa preurediti obstoječo, pripravila nagradni natečaj v katerem jo bosta trem srečnežem in njihovim najmlajšim preuredila z barvami Helios Spektra.

Barve imajo velik vpliva na otrokovo razpoloženje

Barve so pomembne pri ustvarjanju vzdušja in celotne teme prostorov, pri pleskanju otroške sobe pa moramo biti še bolj previdni, saj lahko z izbiro barv močno vplivamo nanje. Otroke najbolj pritegnejo žive barve, a vendar lahko malčka tudi vznemirjajo. Nevsiljive, mirne ter svetle pastelne barve kot so modra, bela in svetlejši odtenki zelene pričarajo občutek prostornosti in lahkotnosti, medtem ko lahko tople barve kot so rdeča, rumena in oranžna delujejo težko, prostor pa tudi optično zožijo. Barvo izberimo glede na velikost prostora, atmosfero, ki jo želimo ustvariti in otrokovo osebnost, pustimo pa mu tudi, da pri izbiri sodeluje. Ne pozabimo niti na otrokov karakter. Otroka bodo pomirjali hladnejši barvni odtenki, tople barve pa ga bodo spodbujale k akciji. Rešitev se kaže v ustrezni barvni kompoziciji, ki odgovarja na potrebe in želje posameznika.  Pri zmagovalcih natečaja bodo upoštevane tako želje izbranih, kot nasveti strokovnjakov, ki bodo skupaj z Ivano Šundov tudi sodelovali pri prenovi.

MONTAZA_IVANA_650x650px

Oglasno sporočilo


Sledite nam