fbpx

Brezplačna delavnica: “Samski, a ne sami”

Dogodki

Vezal zavod in Zavod MON vam ob Novem letu poklanjata čudovito darilo s srcem. Darilo, ki vas bo popeljalo v povezanost in toplino in vam odprlo veliko novih poti iz samotnosti.

vezal delavnica

vezal delavnica 

Vezal zavod in Zavod MON vam ob Novem letu poklanjata čudovito darilo s srcem. Darilo, ki vas bo popeljalo v povezanost in toplino in vam odprlo veliko novih poti iz samotnosti.

Brezplačno delavnico ‘SAMSKI, A NE SAMI’.

Delavnica bo 25. Januarja 2013, na Litijski cesti 38, v Ljubljani in ker je število mest omejeno (20) so prijave obvezne.

Delavnica se začne ob 16.30 in traja do 20.00. Prijavite se na http://www.vezal.si/prijavnica, pod možnosti izberete ‘poti iz osamljenosti’ ali na [email protected] .

Vsak se lahko počuti zelo sam. Poznamo ločene ljudi, ki nikoli niso sami, poznamo pare, ki veliko govorijo o občutku samote.

Delavnica je namenjena tistim, ki so ločeni ali ki so doživeli izgubo ob smrti, dobrodošli pa ste tudi vsi, ki se s tem občutkom soočate v partnerstvu in tudi tisti, ki ste v procesu ločevanja pa bi radi preko izkušenj drugih začutili kakšno življenje vas čaka, kakšne prednosti in kakšne preizkušnje. Dobrodošli  še posebej starši, ki se sami soočate z izzivom vzgoje. Na delavnici bomo veseli tudi tistih, ki se dobro znajdete v ‘novem’ samskem življenju, tudi kot starši, saj ste tisti, ki nosite tako dobrodošlo ZGODBO UPANJA! Na delavnici  bomo podelili svoje izkušnje, ki so lahko dobrodošle za druge, podelili bomo tudi svoje stiske, če bo kdo želel in za njih morda dobili nove uspešne poti reševanja.

Naučili se boste pogledati sebe z drugačnimi očmi, ne skozi krivdo in napako, ampak skozi oči učenja. Kaj bi lahko naredil/a drugače? Kje je moj delež? Iz katerega strahu prihaja? Pomembno je, da v sebi nosimo zavedanje za svoje odločitve in da jih zares razumemo. Le tako se nam ne bodo ponavljale v nedogled. Naučili se boste, kako v sebi najti funkcionalne odgovore na vprašanja, ki vas skrbijo in na katere nimate odgovorov. Zelo pomembno je tudi dejstvo, da se boste družili s sebi podobnimi. Morda najdete prijatelja in ramo, na katero se boste lahko naslonili v težkih trenutkih. Morda je ravno ta delavnica klic iz samotnosti v vašem življenju.

Vabljeni iz srca! Potrudili se bomo za vas, ker delamo s srcem! 

srček


Sledite nam