fbpx

Brez strij in pomlajeni v poletje

Lepota, Novice, Zanimivo

V Medical centru Rogaška z začetkom aprila širimo ponudbo z novo paleto estetskih postopkov, ki jih omogočata dve …

V Medical centru Rogaška z začetkom aprila širimo ponudbo z novo paleto estetskih postopkov, ki jih omogočata dve novi laserski napravi proizvajalca Lutronic.  S tem vstopa eden najpomembnejših proizvajalcev medicinskih laserjev tudi na slovenski trg.

Frakcioniran eCO2 laser je namenjen zmanjševanju brazgotin, ki jih na obrazu in telesu puščajo akne, kakor tudi tistih, ki nastanejo zaradi raztrganin ob poškodbah ali kirurških posegih, po opeklinah in presajanju kože.  Z njim je mogoče gladiti drobne gube na obrazu, grobo in neravno kožo, zmanjšati razširjene pore in povečati napetost zmerno uvele kože. Omogoča tudi odstranjevanje nenevarnih kožnih vzbrsti in starostnih peg ter pigmentnih nepravilnosti, ki ustvarjajo starikav videz kože. eCO2 laser omogoča temeljito pomlajevanje kože obraza in telesa. Po zdravljenju z njim bodo manj opazne tudi strije na trupu in okončinah.  Okrevanje traja tri do deset dni.

Druga Lutronicova laserska naprava, Action II erbium YAG laser, oddaja žarke nekoliko drugačne valovne dolžine in je namenjena bolj nežnemu pomlajevanju kože obraza. Okrevanje traja tri dni. Laser je idealen za osvežitev kože nekaj dni pred pomembnimi dogodki, na katerih želite žareti s popolno svežino obraza. Še več – tudi ustnice lahko dobijo bolj mladostno, svilnato strukturo površine in živahnejšo rdečo barvo.

Predvsem pa erbium YAG laser omogoča pomlajevanje zunanjih spolovil in nožnice. Z njim lahko posvetlimo kožo genitalij, pomladimo kožo in sluznico velikih ter malih sramnih ustnic. Povečamo tudi napetost po porodih razširjene nožnice ter prenovimo in pomladimo njeno sluznico.  Ob menopavzi in po njej tako zmanjšamo neugodje in bolečine zaradi suhe nožnice, pozdravimo težave zaradi začetne oblike uhajanja seča ter vrnemo samozaupanje in veselje do spolnosti. Terapevtski postopek v nožnici je neboleč, površino kože pa za poseg pripravimo z anestetično kremo in zdravili proti bolečinam. Poln učinek zdravljenja dosežemo po treh obsevanjih.

»Gre za minimalno invazivno metodo, pri kateri laserska svetloba s toplotnim učinkom vpliva na kolagenska vlakna v tkivu nožnice in endopelvične fascije. Povzroči preoblikovanje, prerazporeditev in ponovno rast kolagena. Najnovejšo in zelo uspešno metodo zdravljenja stresne urinske inkontinence in sindroma ohlapne nožnice predstavlja prav uporaba laserske tehnologije. Metoda je učinkovita, enostavna in varna,« navaja Petra Šket, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva.

Več informacij najdete v brošurah o laserju za estetsko pomlajevanje in laserju za zdravljenje ginekoloških težav.


Sledite nam