fbpx

Brez skrbi v poletne dni

Novice, Zanimivo

Tekanje po plaži, sprehodi v naravi, igranje na prostem so obveznosti naših najmlajših. Pri tem se veliko potijo …

Poleti imamo težave, ko otroci premalo pijejo in tarnajo, da so celi popikani. Kako to preprečiti?

Tekanje po plaži, sprehodi v naravi, igranje na prostem so obveznosti naših najmlajših. Pri tem se veliko potijo in pozabijo piti. Zato je tu Rehidrato. Otroka odžeja in povrne vse temeljne snovi, ki jih je izgubil s potenjem. Vsak bo rad popil prašek s kozarcem vode, saj je prijetnega pomarančnega okusa. Poleg tega ponuja učinkovito pomoč v primeru driske in bruhanja.

Žal pa to ni edina nadloga naših najmlajših. Pri rajanju se jim radi pridružijo tudi nadležni nepridipravi.

Letos bo veliko brenčanja! Pripravite se.

Kako se zaščititi pred piki? Izbiramo lahko med sintetičnimi in naravnimi sredstvi. Sintetični izdelki vsebujejo DEET*, ki dokazano draži kožo in oslabi njeno delovanje, je škodljiv za osrednji živčni sistem in zastruplja organizem. Otroška koža je občutljiva in nežna, pljuča se še razvijajo in vdihovanje kemičnih spojin ter njihovo nanašanje na kožo zagotovo ne koristi rasti in razvoju otroka.

Varna izbira za vašega otroka so vsekakor naravni izdelki.

Zanzi je učinkovito, naravno in varno pršilo, ki otroka zaščiti pred piki. Na koži tvori zaščitni biofilm in jo tako ščiti pred piki insektov, hkrati jo neguje in je ne zastruplja. Pršilo na osnovi eteričnih olj sivke, krvomočnice, limonske trave, in verbene ustvari dišečo pregrado, ki prikrije vonj kože, ki je neprijeten insektom, ljudem pa prijeten. Ne vsebuje alkohola in škodljivega DEET. Se hitro vpije, ne masti in ne pušča madežev.

Napolnjeni z energijo in varni pred insekti, se boste lahko podali na prijeten sprehod, se zabavali na igrišču in uživali na dopustu.

ringaraja-oglas-paket(v1)

*dietiltoluamid je aktivna kemikalija, razvita kot pesticid.

Oglasno sporočilo


Sledite nam