fbpx

Boštjan Gabrič, moderator na Med.Over.Net

Dom & prosti čas, Moderatorji

Predstavljamo vam moderatorja foruma Domače živali in veterina, Boštjana Gabriča.

Živalnik.si - Boštjan Gabrič

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

Boštjan Gabrič je ljubitelj živali in na portalu in forumih Med.Over.Net svetuje prav o njih. Za nasvet ga lahko vprašate na forumu Domače živali in veterina.

Boštjan Gabrič je ekonomist, podjetnik, ljubitelj živali ter marketinga in digitalnega sveta.

»Če ti bo uspelo, ti bo uspelo na način, da si ves čas z glavo in s srcem pri projektu,«

pravi 27-letni Boštjan Gabrič, mlad podjetnik, ki ga je želja po ustvarjanju nečesa novega in svojega spodbudila k temu, da je že med študijem uresničil podjetniško idejo. Svojo idejo je spravil iz »lista v realnost«, tako je nastal Živalnik.si, prvi in edini oglasnik za živali v Sloveniji, na katerem lahko uporabniki na enem mestu najdejo vse od oglasov za prodajo, nakup ali oddajo hišnih ljubljenčkov, do opreme, prehrane in storitev za njih.

Z implementacijo Živalnika je omogočil in poenostavil izkušnjo iskanja novega hišnega ljubljenčka ter vsega ostalega, kar žival potrebuje za svoj nov in ljubeč dom, v slovenskem okolju digitalnih platform.

K uresničitvi podjetniške ideje ga je vsekakor vodila ljubezen do živali, ki je prisotna že od majhnega, predvsem do psov. Tudi sam je lastnik kosmatega in nagajivega štirinožnega lepotca, po imenu Gotti.

Gre za kužka pasme, Romanski vodni pes [Laggoto Romagnolo – Romagna Water Dog], katera predstavlja edino specificirano pasmo za iskanje tartufov.

Laggoto Romagolo prihaja iz Ravene v Italiji in je stara italijanska pasma vodnega prinašalca.

Prvotno so kužke te pasme uporabljali kot prinašalce iz vode in za lov. Ko so se močvirja Commachia in Ravenne osušila in pogozdila, je bila njihova primarna naloga iskanje tartufov, za kar se je pasma specializirala. To mu omogoča oster voh in sposobnost koncentracije na zadano nalogo.

Čeprav še danes išče tartufe, pa je lagotto romagnolo zaradi temperamenta in dlake, ki ne izpada, cenjen tudi kot družinski pes. Lagotto romagnolo je na videz mogoče podoben kodru, vendar pa je to kmečki delovni pes, ki ima izjemen voh in veselje do iskanja.

  • Je ljubeč,
  • igriv,
  • učljiv,
  • nealergen.

Več o sami pasmi pa si lahko preberete tukaj: http://bit.ly/2Lj9SVz

Boštjan je trenutno zaposlen in deluje na področju digitalnega ter vsebinskega marketinga v podjetju Mercator d.d.. Odgovoren je za upravljanje in urejanje vsebin na Mercatorjevih digitalnih kanalih, za razvoj teh digitalnih platform + vodenje drugih marketinških »projektov/kampanj«, ki so povezane z digitalnim oglaševanjem.

Svojo poklicno pot je začel na področju spletne trgovine, kjer je skrbel za optimizacijo uporabniške izkušnje in ostalih procesov. Enostavno uživa, ko bogati svojalastna znanja in izkušnje.

Svoj prosti čas preživlja v krogu družine in prijateljev. Zelo rad se ukvarja s športom ter stremi k zdravemu načinu življenja.

Za nasvet ga lahko vprašate na forumu Domače živali in veterina.

Več o Boštjanu:


Sledite nam