fbpx

Borotalco – stop potenju!

Novice

Blagovna znamka Borotalco je nastala iz pudra Borotalco-Roberts, ki je bil potrošnikom ponujen že daljnega leta 1904 v lokalni lekarni v Firencah.

Blagovna znamka Borotalco je nastala iz pudra Borotalco-Roberts, ki je bil potrošnikom ponujen že daljnega leta 1904 v lokalni lekarni v Firencah. Zaradi svojih blagodejnih učinkov na kožo je takoj postal stalnica v življenju Italijanov. Slovel je kot idealna zaščita dojenčkove kože pri previjanju in po kopanju, ob enem pa se je uporabljal kot puder po britju, proti prekomernemu znojenju, itd.

 brains_medovernet

Iz najboljšega pudra za nego kože do popolne linije izdelkov za nego telesa z značilnim in edinstvenim vonjem ter blagodejnimi učinki na kožo.

Puder Borotalco s svojim edinstvenim vonjem in prepoznavno zeleno embalažo se že vrsto let uporablja za nego kože, saj vpija znoj, kožo osveži in jo pusti mehko in žametno na dotik. Poleg tega omogoča naravno transpiracijo in ne maši por.  Primeren je tudi za občutljivo kožo. Prav zaradi vseh teh lastnosti pudra Borotalco smo ga pri razvoju novih izdelkov skozi čas ohranjali kot glavno sestavino in tako danes našim potrošnikom lahko ponudimo celotno paleto izdelkov Borotalco; od dezodorantov, gelov za tuširanje, kopeli do tekočih mil.

naravni-mikrotalko

Dezodoranta Borotalco ORIGINAL in INVISIBLE sta letos prejela posebno priznanje za inovativen izdelek leta 2014, ter tako prejela pečat »PRODUKT LETA 2014«. Zahvaljujemo se vsem potrošnikom, ki so nam izkazali zaupanje! Za vse tiste, ki Borotalca še ne poznate pa vabimo v najbližjo trgovino, saj bomo v poletnem času v večjih nakupovalnih centrih izvajali promocije.

original

  • BOROTALCO ORIGINAL – nezgrešljivega vonja pudra Borotalco. Borotalco Original te varuje s svojo učinkovito in podaljšano formulo dezodoracije, saj je sinonim za »garantirano učinkovitost«. Z mikrotalkom, ki vpija znoj, regulira potenje in pušča kožo bolj suho in svežo.

 

invinsible

  • BOROTALCO INVISIBLE zaveznik proti lisam in madežem na oblačilih. Borotalco Invisible je dezodorant zasnovan, da zmanjšuje pojav rumenih lis na svetlih oblačilih, ter belih madežev na temnih oblačilih. Zahvaljujoč formuli z mikrotalkom vpija znoj, regulira potenje in pušča kožo bolj suho in svežo.

 

white

  • NOVI BOROTALCO WHITE – občutek svežine preko celega dne. Borotalco White je nova linija dezodorantov Borotalco zasnovana, da zagotavlja občutek svežine od jutra do večera. Je prvi dezodorant Borotalco, z edinstvenim vonjem Belega mošusa, vonja sveže beline. Njegova posebna formula nudi dodatno učinkovitost, saj vsebuje mikrotalko, ki vpija znoj, ter ob enem deluje antibakterijsko, kar preprečuje nastajanje neprijetnih vonjev.

 

fresh

  • BOROTALCO FRESH aktivna svežina. Borotalco Fresh te varuje s svojim svežim in dolgotrajnim učinkom dezodoracije. Zahvaljujoč aktivni formuli z mikrotalkom vpija znoj, regulira potenje in pušča kožo bolj suho in svežo.

 

power

  • DRY POWER 100% zanesljiv tudi v  najtežjih in stresnih situacijah. Borotalco Dry Power zagotavlja neprekinjeno delovanje 48 ur. Moč več kot 1 milijona delcev mikrotalka hitro absorbira znoj ter zagotavlja neprekinjeno svežino.

borotalco

Oglasno sporočilo


Sledite nam