fbpx

Bodi Car živali

Dogodki, Družina, Otroški svet, Zanimivo, Življenjski slog

Životinjsko carstvo ni le priljubljena čokoladica, ki jo kupujemo že več kot 8 desetletij, temveč tudi prava zakladnica informacij o živalih, saj poučuje, motivira otroke k branju, vzpodbuja ljubezen do živali in ozavešča kako pomembne so živali za naš planet.

Odločili smo se da v mesecu septembru s projektom »Bodi car živali« v okviru blagovne znamke Životinjsko carstvo, podpremo naravovarstvene aktivnosti za ohranitev risa v Sloveniji in del sredstev od vsake prodane čokoladice, namenimo Živalskemu vrtu Ljubljana.

Praznovanje svetovnega dneva živali in mednarodnega dneva oskrbnikov, 4.oktober, smo obeležili s predajo donacijskega bona, ki ga je predala direktorica Kraš Slovenija, ga. Karmen Pangos, direktorici Živalskega vrta Ljubljana, gospe Zdenki Fischinger Ban.

Skupaj smo ta dan praznovali tako, da smo med obiskovalce Živalskega vrta Ljubljana delili čokoladice Životinjsko carstvo, otroci, ki so želeli postati Carji živali, pa so z veseljem odgovarjali na vprašanja in se potegovali za zanimive, drobne nagrade.  Za zabavo je poskrbel Miha Deželak, Radio 1 in naša ambasadorja Životinjskega carstva galeb in panda. Družili pa smo se tudi z oskrbniki živalskega vrta, katerih služba je veliko poslanstvo.

Bodimo Carji živali, imejmo jih radi, spoznajmo jih in varujmo.


Sledite nam