fbpx

Bliža se 15. Mednarodni kongres slovenskih fizioterapevtov

Dogodki

Društvo fizioterapevtov Slovenije-Strokovno združenje, prireja 15. Mednarodni kongres slovenskih fizioterapevtov.

Društvo fizioterapevtov Slovenije-Strokovno združenje, prireja 15. Mednarodni kongres slovenskih fizioterapevtov, ki bo od 24.5. do 26.5.2013 v hotelu Metropol v Portorožu. Slavnostni govornik na otvoritvi bo minister za zdravje RS, g. Tomaž Gantar. Preko 130 fizioterapevtov, iz različnih delovnih sredin, se bo seznanilo z dosežki na področju fizioterapije. Na kongresu bo poleg uveljavljenih domačih in tujih strokovnjakov s področja fizioterapije, prvič predstavljena in izvedena pokongresna delavnica » MEDICAL SCREENING FOR PATIENT WITH BACK PAIN-RED FLAGS«

Ta kongres je pomemben, ker nam daje priložnost, da si izmenjamo znanje, da opozorimo na dosežke, da poenotimo »dobro prakso« in da si utrdimo naše mesto v zdravstvenem timu in hkrati poskrbimo, da bo nivo strokovnosti za slehernega zavarovanca v Sloveniji enak, ne glede na to, kje bo deležen fizioterapevtskih storitev.

Kongres je tudi priložnost, da fizioterapevtom, ki so se izjemno dokazali na strokovni ravni, podelimo diplome in priznanja.

www.dfs.si


Sledite nam