Barbara Sarić, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Moderatorji, Odnosi, Zanimivo

Predstavljamo vam moderatorko na forumu Psihoterapija in Ljubezenski nasveti, kjer nudi podporo in strokovno …

Barbara Saric

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorko na forumu Psihoterapija in Ljubezenski nasveti, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem, ki se srečujejo s težavami v medsebojnih odnosih, partnerskih težavah, nerazumevanju in nesoglasjih.

»Življenje je učenje in ni ne dobro, ne slabo. Je le to kar v njem vidimo in kar iz njega naredimo!,«

je misel, ki ji sledi Barbara Sarić, BA psihoterapevtske znanosti in specializantka psihoanalize.

Kdo je Barbara Sarić?

Fakultetni študij psihoterapije je opravljala na SFU Sigmund Freud Privat Universität na Dunaju, izkušnje pa pridobivala v Sloveniji. Izbrala je smer psihoanalize, ki je ena najglobljih vej psihoterapije.

Najbolj pomembno v psihoterapiji se ji zdi, da skozi proces spoznava človeka in se kot strokovnjak prilagoditi na njegov sistem – “svet”, saj verjame, da niti ena istoimenska težava, bolezen ni enaka drugi.

Je moderatorka foruma na Med.Over.Net, piše članke za različne revije, sodeluje z radio Prvi ter RTV Slovenija in svetuje tudi preko telefona 090 6886. Njena vizija je sodelovanje in povezovanje z ljudmi.

“Tudi sama sem skozi različne težave in v najstniških letih preko motnje hranjenja spoznavala sebe. … Psihoterapija je ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile v življenju. Gre za občutek harmonije v mojem življenju, ki je neprecenljiv. Zanimivo, kako povezana so naša čustva, um, telo ter kako lahko osvetlimo sami sebe in se dobro spoznamo, prav tako pa spoznavamo okolje okoli sebe …,“

nam Barbara Sarić zaupa o sebi. Več o Barbari Sarić …

Obiščite foruma Psihoterapija in Ljubezenski nasveti .

RSS Ustavi se!

 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«
 • Kako uravnavate čas? Člani Združenje manager za #ustavise
  Člane Združenja manager smo vprašali, kako uravnavajo čas namenjen delu in čas namenjen sprostitvi.