fbpx

Zagotovi si vožnjo z dirkalnikom – zaključena

Zavod MON

Zmagovalca bosta deležna vožnje z dirkalnim vozilom Fiat Grande Punto na GHD Lučine 2011 prihodnji konec tedna.

F6A05880-BF66-11E0-BDDD-728565B94067

Vožnjo s pravim dirkalnikom si je težko predstavljati, zato smo se na portalu Med.Over.Net odločili za naslednjo nagradno igro. Dva zmagovalca bosta občutila, kaj pomeni, če se voziš v avtomobilu z varnostno kletko, dirkalnimi gumami, navitim motorjem, školjkastim sedežem in štiritočkovnim pasom.

Zmagovalca se bosta z dirkalnim vozilom Fiat Grande Punto moštva LEMA racing na gorsko-hitrostni dirki Lučine 2011, ki bo potekala prihodnji konec tedna, zapeljala z mladim dirkačem Jakom Marinškom.

Nalogi za zagotovitev nagrade sta sledeči:

1. Ali pod vzdevkom v spodnji obrazec napišite svoj slogan za portal Avto.Over.Net

2. Ali pa na našo facebook stran Avto.Over.Net objavite po vaši moči najbolj izvirno fotografijo svojega družinskega avtomobila.

Tri-članska žirija bo izmed vseh prispelih sloganov in fotografij izbrala dva zmagovalca, ki se bosta udeležila gorsko-hitrostne dirke v nedeljo, 14. avgusta 2011, in se popeljala z omenjenim dirkalnikom.

Več o dirki pa si lahko preberete tu!

 

Pohitite, kajti čas teče.

  

Po poteku nagradne igre, vključno z 10.8.2011, bomo naslednji dan objavili zmagovalni slogan in zmagovalno fotografijo. Avtorja slogana prosimo, da nas kontaktira, da se dogovorimo glede izvedbe nagrade.

 

Moj slogan za Avto.Over.Net:

 

Izpolnite podatke:

 

* Vzdevek (nick):
Splošni pogoji: Strinjam se z opombami, ki so objavljene na dnu strani
Prosimo prepišite naslednji dve črki: ru

 

 

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
 
1. Splošne določbe
Organizator Zavod Med.Over.Net, Glinek 22, 1291 Škofljica, skupaj s soorganizatorjem moštvom LEMA – VOŽNJA, najem dirkalnih vozil, d.o.o., prireja nagradno igro “Zagotovi si vožnjo z dirkanikom” na spletnih portalih Over.Net in www.facebook.com/avtoovernet od 5.8.2011 do vključno 10.8.2011.
 
2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izbral dva nagrajenca-zmagovalca, ki se bosta udeležila gorsko-hitrostne dirke Lučine 2011 v nedeljo, 14. avgusta 2011 ter se zapeljala vsak enkrat z dirkalnim vozilom Fiat Grande Punto moštva LEMA. Nagradi prispeva VOŽNJA, najem dirkalnih vozil, d.o.o.. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.
 
3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, z izjemo zaposlenih v podjetjih Zavod Med.Over.Net in Vožnja d.o.o., ter njihovih ožjih družinskih članov.
 
4. Potek nagradne igre
Nagradna igra je razdeljena na dva dela. Vsakdo, ki izpolnjuje pogoje iz točke 3. lahko sodeluje v obeh večkrat.
a.
Vsak udeleženec nagradne igre na spletni strani mora pravilno izpolniti obrazec in napisati slogan za portal Avto.Over.net. Tri-članska žirija bo izbrala najboljšega, ki bo prejel omenjeno nagrado iz točke 2.
b.
Vsak udeleženec nagradne igre na www.facebook.com/avtoovernet mora objaviti izvirno in lastno fotografijo svojega jeklenega konjička. Tri-članska žirija bo izbrala najizvirnejšo, ki bo prejel omenjeno nagrado iz točke 2.
 
Izbor zmagovalnega slogana in fotografije bo v četrtek, 11.8.2011 v  poslovnih prostorih Zavoda Med.Over.Net. Zmagovalca bosta še isti dan obveščena o nagradi. V roku 24 ur morata potrditi prihod na gorsko-hitrostno dirko Lučine 2011.
 
5. Zmagovalci
Zavod Med.Over.Net si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu zmagovalcu.
 
6. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in jih uporabi le za namen te nagradne igre.
 
Ljubljana, 5.8.2011

 

Informacije:

e-naslov: [email protected]
/* */

telefon: 01/520 50 50


Sledite nam