fbpx

ANTI-AGE ni samo boj z gubami

Novice, Zanimivo

Sčasoma se začne notranji proces staranja, določen z geni in povzročen z zunanjimi dejavniki, ki vplivajo na videz kože.

Kje in zakaj se pojavijo gube?

S staranjem začne upadati količina snovi, ki kožo ohranjajo gladko. Te snovi vključujejo kolagen, elastin in hialuronsko kislino. Pri mladi koži je struktura kožnega tkiva urejena in ima obilo kolagena in elastina, ki delujeta kot »gradnika« strukture, zato je koža videti enakomerna in čvrsta na otip. Sčasoma začne notranji proces staranja, ki ga določajo naši geni, skupaj z oksidativnim stresom, ki ga povzročajo zunanji dejavniki, vplivati na videz kože.

vidni znaki staranja koze na obrazu

Zmanjšanje ravni kolagena za 1 % letno po 25. letu starosti in, vedno bolj neurejena struktura kožnega tkiva povzročita, da koža izgubi svojo moč in da nastanejo gube.

Drug ključni dejavnik pri pojavu gub je tudi zmanjšana tvorba hialuronske kisline. Ta vezivna snov, ki obdaja celice, daje koži njen mladostni, gladki videz. Upad količine te koži lastne snovi povzroči, da struktura kože izgubi svojo polnost in čvrstost ter postane bolj dovzetna za gubanje.

običajno so gube...

Hialuronska kislina je snov, ki naravno nastaja v koži, kjer pomaga vezati vlago: veže lahko tisočkrat toliko vode, kot je njena masa. Je tudi sestavina zunajceličnega matriksa povrhnjice (najbolj zunanja plast kože) in usnjice (srednja plast kože) ter zapolni volumen kože od znotraj.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema

tag eucerin kremaVeč kot anti-age: zapolnitev gub s takojšnjim izboljšanjem polti. Dnevna krema proti gubam s pigmenti, ki izenačijo svetle odtenke kože za sijočo polt.

Razlika med Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo in drugimi CC kremami ter podlagami je velika: Medtem ko večina CC krem na trgu nudi le učinek izboljšanja polti, ima Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tudi učinkovite anti-age lastnosti, saj pomaga zmanjšati tudi najgloblje gube od znotraj navzven, izboljša raven vlage v koži in obenem tudi takoj izenači polt.

Uporaba: Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenkih light in medium, ima nemastno teksturo, ki se stopi na koži, in jo lahko uporabljate kot dopolnitev običajne vlažilne kreme ali namesto nje. Uporabite jo lahko namesto običajnega negovalnega izdelka ali pa jo nanesete kot dopolnilo izdelka za nego kože. Če iščete še bolj celovito prekrivanje, je krema tudi odlična osnova za podlago pri nadaljnjem ličenju.

Klinično in dermatološko je dokazano, da je primerna za vse tipe kože.

eucerin H. filler krema


Sledite nam