fbpx

Anksioznost – vabilo k sodelovanju

Človeško telo, Zdravje in bolezni

“Po izobrazbi sem vzgojiteljica, mati dveh otrok in mi otroci ogromno pomenijo. Velik del raziskovanja te tematika sem namenila prav njim. “

Sem pisateljica priročnika Anksioznost in moja pot iz nje. Priročnik vsebuje mojo osebno zgodbo, opis anksioznih stanj in tehnike, kako sem sama prišla iz nje.

Po izobrazbi sem vzgojiteljica, mati dveh otrok in mi otroci ogromno pomenijo. Velik del raziskovanja te tematika sem namenila prav njim. V knjigi opisujem tudi tehniko skrivnega orožja proti nagajivemu škratku in kako lahko starši pomagajo otrokom, ki so nagnjeni k anksioznim stanjem.

Moj namen ni reklamiranje knjige, temveč iščem zgodbe ljudi, ki preživljajo stanja anksioznosti, ker v knjigo želim vključiti tudi osebne izpovedi.

Če ste pripravljeni in želite tako kot jaz, z vašim primerom pomagat tudi drugim, mi pišite na e-mail, kjer vam bom podala vse ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati.

Vaša zgodba, v kolikor si želite anonimnosti ne bo podpisana z vašim imenom. Strmim le k temu da je zgodba resnična. Kot plačilo lahko ponudim objavo vaše zgodbe v knjigi in kopijo knjige v elektronski obliki.

Kontakt: [email protected]

anksioznost-cover-1 kazalo_anksioznost-2


Sledite nam