Anja: Vrt prijateljstva cveti

anonimni uporabnik, 14. april 2014
Ostalo

Ta teden se je veliko dogajalo na mojem vrtu in do veliko novih spoznanj sem prišla. Melisa potrebuje veliko zalivanja, sem ugotovila neko jutro, ko me je žalostno pozdravila.

Ta teden se je veliko dogajalo na mojem vrtu in do veliko novih spoznanj sem prišla. Melisa potrebuje veliko zalivanja, sem ugotovila neko jutro, ko me je žalostno pozdravila. Ostala zelišča in zelenjava napredujejo. Petršilj sem kar sproti pojedla, tako okusen je. Rukola, ki sem jo prejšnjo sredo posejala je že z srčkastimi listki na površju. To je veselje. Tudi kamilice, ki jih varujem pred mrazom še kar pokrite, so dobile listke. Vrt prijateljstva, ki ga negujem pred hišo – cveti. Čebelice imajo veliko dela. Danes, ko je sobota sem čas namenila rožam v cvetiličnih loncih. Specialne posode Sanja, ki sem jih kupila v Mercator centeru Domžale, sem uspešno usposobila tudi za t.i. umetno namakanje. Čebulice sem enakomerno porazdelila po koritu in sedaj bomo veselo čakali, da vzklijejo in v popolnosti zacvetijo.

Ko je znanec opazil, da prijateljujem z vrtom, mi je ponudil najboljše sadike solate in paradižnika v Ljubljani. Tako imam prihajajoči vikend že  rezerviran za delo z novimi sadikami, da si pridobim izkušnjo njegove izjave. Pa kako letos hitro trava raste. Ste tudi vi dvakrat pokosili?

na-vrtu-pri-anji

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,403
14.03.2024 ob 18:20
296,659
18.03.2024 ob 19:10
112,964
19.03.2024 ob 04:16
Preberi več

Več novic

New Report

Close