fbpx

Anja Vogrič do 8. ure odigra že vsaj 6 vlog

Ambasadorke, Jutranja

Anja Vogrič do osme ure zjutraj, ko se ji začne delovni dan, opravi že večino domačih opravil. Ker ima časa dovolj, si lahko vzame dragoceni čas za družino in predvsem zase.

Anja Vogrič

Od kar pomnim sem jutranja, prebujena z notranjo budilko.

Anja Vogrič

Vstanem zgodaj, tudi med vikendom, okoli pete ure.

Odprem okno, ob kozarcu vode, sedim. Napolnim se z mirom in uglasim s tiktakanjem stenske ure. Nadaljujem z aktivacijo, ki je intuitivna ali organizirana.

Obožujem jutra, ko čas dopušča, da grem na bližnjo vzpetino, med jesensko lenobno naravo, po vzhod. Takrat prebudim svoje potenciale, ko se iz teme razvija dan. Takrat diši svežina in jaz prepoznam navdih. Dovolj zgodnja sem, da do trenutka, ko hčerko, ob njeni Glasbi, odpeljem v šolo, postorim – Takrat sem. Gospodinja. Bralka. Gledalka. Organizatorka. Sprehajalka. In ko se mi ob zajtrku pridruži mož se dokončno prebudim z jutranjo Debato.

Ob 8.00 sem na delovnem mestu.

Zavedam se, kako pomembno je imeti dovolj kvalitetnega spanja, zato zaspim kmalu po 21. uri in redko po 22. uri. Zgodi se, da tudi prej.  

Znotraj pobude Jutranja. je moja zaveza, da bom 4 krat tedensko, svojemu jutru dodala sprehod, vadbo joge, plesa ali odšla v savno.

Spoznajte Anjo Vogrič

Povezovalka in kreatorka na Over.net, urednica pri Potovanja.Over.Net, soustvarjalka akcije Ustavi se in ustvarjalka In-Sight Glass.
https://www.facebook.com/anja.vogric

Jutranja. ambasadorke


Sledite nam