fbpx

mag. Ana Porenta: Skrivnostni svet pesmi

Intervju, Video

Urednica spletne strani Pesem.si, ustanoviteljica in direktorica Zavoda za razvijanje ustvarjalnosti (ZRU), vodja programa Šole za ustvarjalno starševstvo in mentorica gledaliških in literarnih skupin, pesnica, pisateljica in mama dveh osnovnošolcev

Mag. Ana Porenta je urednica spletne strani Pesem.si, ustanoviteljica in direktorica Zavoda za razvijanje ustvarjalnosti (ZRU), vodja programa Šole za ustvarjalno starševstvo in mentorica gledaliških in literarnih skupin, pesnica, pisateljica in mama dveh osnovnošolcev.

Ali ste se kdaj vprašali, kako razumeti pesnike? Kakšno je sporočilo, ki se skriva v ozadju posamezne pesmi? Kaj je tisto, kar žene posameznika, da se odloči preliti misli in čustva v tiskano besedo in jih zaupati papirju? Zakaj imamo ljudje tako velike težave, ko skušamo razumeti pesmi? O čemu pišejo mladostniki in kakšne so misli ter občutja, ki okupirajo starejše? Ta in še mnoga druga vprašanja smo zastavili naši gostji, gospe mag. Ani Porenta. Prisluhnite kratkemu intervjuju  na temo Skrivnostni svet pesmi in izvedeli boste veliko zanimivega.

 

Spletni portal www.pesem.si se je letos pridružil literarnemu spletnemu projektu Rožnata dlan.

Sodelujte s pesmico na literarnem spletne natečaju Rožnata dlan


Sledite nam