fbpx

DVD za medvedka – potek akcije

Zavod MON

Pred enim mesecem, 15. januarja 2007 se je začela akcija zbiranja risank in filmov za hemato – onkološki oddelek Pediatrične klinike, poznana pod imenom DVD za Medvedka. K sodelovanju so bili v začetku povabljeni uporabniki…

Pred enim mesecem, 15. januarja 2007 se je začela akcija zbiranja risank in filmov za hemato – onkološki oddelek Pediatrične klinike, poznana pod imenom DVD za Medvedka.

K sodelovanju so bili v začetku povabljeni uporabniki spletnega portala Med.Over.Net. S pomočju tiskanih medijev in radijskih postaj pa se je ideja akcije razširila tudi v izven virtualnega sveta, po vsej Sloveniji.

V akciji je do sedaj sodelovalo 149 posameznikov in 7 večjih organizacij. V enem mesecu so zbrali 241 DVD-jev in 945 Eur.

Dober odziv ljudi pomeni, da bodo poleg predvidenega oddelka, lahko obdarili več oddelkov po vsej Sloveniji, na katerih okrevajo in se zdravijo otroci.

Male bolnike in njihove zdravnike bodo začeli obiskovati v začetku marca. Trenutko iščejo sponzorja, ki bi pomagal kriti potne in poštne stroške, ki so nastali kot posledica odmevnosti akcije – distribucijo risank po oddelkih.

Več o ideji akcije lahko preberete na spletni strani >>>

Informacije o akciji:

Andreja Verovšek
Zavod Med.Over.Net
01/520 50 50
[email protected]
/* */

Za pogovor o tem, kaj pomeni biti starš bolnega otroka se pogovorite s Petro Tomc Šavora, moderatorko foruma Otroci s posebnimi potrebami >>>

15.2.2007


Sledite nam