fbpx

Adijo, podočnjaki … adijo, temni kolobarji … adijo, gube …

Novice

Vas zanim kako odpraviti podočnjake, zabuhlost okoli oči in gubice?

Svež videz kože okoli oči

Podočnjaki, zabuhlost in gubice okoli oči nas postarajo in spravljajo v slabo voljo. Krivce običajno iščemo v stresu, utrujenosti, ponočevanju in preobilici dela, čeprav so vzroki za podočnjake, zabuhlost in gubice lahko tudi čisto drugje. Z uporabo kvalitetnih izdelkov za nego kože okoli oči lahko te težave pošteno omilimo in skoraj odpravimo.

Podočnjaki so posledica slabega pretoka krvi, zastajanja vode ali kopičenja maščobe pod očmi. Izrazitejše modre žilice okoli oči in gubice pa so lahko posledica staranja in tanjšanja kože, saj je koža pod očesom kar 4-krat tanjša. Tudi če premalo spimo, smo navadno bolj bledi, kar še dodatno poudari podočnjake, enako se zgodi pri utrujenosti in bolezni, saj tanka koža omogoča modrikasto prosevanje podkožnih ven. Vzrok za podočnjake so lahko tudi kajenje, dednost ali izguba teže.

Zabuhli podočnjaki v obliki vrečk pa se pojavijo zaradi slabe prekrvavitve ali zastajanja vode pod kožo okoli oči. Mehko tkivo pod veko ima lastnost spužve, saj akumulira tekočino. Da se pojavi oteklina, je včasih dovolj že preslana hrana ali prejokana noč. Oteklina lahko nastane tudi zaradi lokalnih draženj ali pa je posledica spremembe metabolizma zaradi motenj v delovanju ledvic, jeter, hormonskih motenj …

Podočnjaki

Kako odpraviti podočnjake, zabuhlost okoli oči in gubice?

Najprej je seveda pomembno, da se izogibate stresu, veliko spite, ne kadite in jeste zdravo ter se gibljete na svežem zraku. Kdaj pa kdaj si privoščite masažo, omejite uživanje soli, saj oboje pospešuje krvni pretok in zmanjšuje zabuhlost okoli oči. Kožo vedno zaščitite pred soncem. Tudi hladen obkladek lahko naredi čudež. Obstajajo pa tudi kreme, ki pomagajo odstraniti podočnjake. Skin Doctors ponuja kar tri različne rešitve, s katerimi se lahko znebite podočnjakov, zabuhlosti okoli oči ali pa naredite hitri lifting kože okoli oči in se pomladite za nekaj let.

Skin-Doctors

SKIN DOCTORS eyecircle je sredstvo za kozmetično nego temnih kolobarjev pod očmi. Vsebuje učinkoviti sestavini Haloxylpora, ki zmanjša temne kolobarje in Waltherio Indico ekstrakt s sadno kislinskim kompleksom, posebno kombinacija sestavin, ki delujejo kot naravni osvetljevalci in mehčalci kože, poleg tega pa še zmanjšujejo pigmentacijo. Vaša koža postane gladka in čvrsta v samo 4 tednih.

SKIN DOCTORS eyetuck krema proti zabuhlim podočnjakom je prvi izdelek, ki vsebuje tetrapeptid Eyeseryl. Z njim lahko brez lepotnih operacij in bolečin ublažite zabuhlost pod očmi. Vsebuje še olje marelice in karitejevo maslo, ki skrbita za dodatno vlaženje. Koža pod očmi zato postane napeta in gladka, vidni učinki pa nastopijo že po 62 dneh.

SKIN DOCTORS instant eyelift serum za gube okoli oči klinično testirano zmanjša videz gub pod očmi, zmanjša videz zabuhlosti, zmanjša vrečke pod očmi in deluje na najbolj občutljive dele okoli oči. Daje videz eyelift-a brez operacije, učinkuje v samo 5 minutah in traja ves dan. Sestavine seruma so albumin in hialuronska kislina, ki ublažita gube ter natrijev salicitat, ki ima učinek takojšnjega liftinga. Deluje hitro in učinkovito, je enostaven in hiter za uporabo ter je priporočen s strani vrhunskih umetnikov ličenja.

Oči so ogledalo duše. Zato ni vseeno, kaj nanašate na nežno kožo okoli oči!

učinki-skin-dosctor

Oglasno sporočilo


Sledite nam