fbpx

Skuhala bom dobro delo!

Novice

Pustni ples z dobrim namenom: 10. Pustna Sobotna iskrica.

Radio Ognjišče bo v soboto pripravil že 10. Pustno Sobotno iskrico, ki bo pomagala Bolnišnici za otroke in invalidno mladino Stara gora!

Bolnišnica za otroke in invalidno mladino Stara gora potrebuje posebno sobo za umirjanje, imenovani „snoozle“. Trenutno v eni izmed bolniških sob skušajo izvajati improvizirano terapijo, ne morejo pa pripraviti celotnega prostora, ki ga tovrstna terapija zahteva.

3CADFD3E-571D-11E1-90A0-199C65B94067

Soba, za katere opremo se bodo zbirala sredstva na 10. Pustni Sobotni  iskrici, ima ponavadi vodno posteljo, možnost popolne zatemnitve, popolno zvočno izolacijo, oblazinjena tla in steno (opremljeno z raznimi stimulacijami). Soba pomaga pri sproščanju ali stimulaciji hiperaktivnih ali premalo aktivnih otrok. Gre za terapevtsko sobo in mnoge sodobne pripomočke, ki pomagajo pri napredovanju zdravja invalidnih otrok!

Prostorska stiska bolnišnice, nezmožnost adaptacije in stiske, s katerimi se iz dneva v dan spopadajo mladi bolniki, njihovi starši in osebje v Stari gori so velike.
 

Radi bi jim pomagali!
 

4EC4E37A-571D-11E1-830B-199C65B94067

Pustni ples z dobrim namenom bo tudi tokrat vesel razigranih posameznih šem, skupinskih in družinskih mask ki bodo plesale ob glasbi Čukov in Jan kvinteta.

Lepo vabljeni, da se 10. Pustne Sobotne iskrico udeležite tudi vi.


Sledite nam