fbpx

40 letne izkušnje v oftalmologiji – jamstvo za odličnost vašega vida

Novice

Zagrebška Poliklinika Bilić Vision za oftalmologijo in ortopedijo je cilj št. 1 za vse, ki imajo težave z vidom ali ki se želijo rešiti dioptrije s pomočjo laserja.

Dr. sc. Nadežda Bilić – refraktivna kirurginja svetovnega ranga dela in operira v Zagrebu

ekipa-operacijaZagrebška Poliklinika Bilić Vision za oftalmologijo in ortopedijo je cilj št. 1 za vse, ki imajo težave z vidom ali ki se želijo rešiti dioptrije s pomočjo laserja.

V Polikliniki opravljajo številne najkakovostnejše storitve – od diagnostike do najbolj zapletenih operacijskih posegov. Zahvaljujoč odličnosti strokovnega tima in vrhunski tehnologiji v Polikliniki vsak dan opravijo na desetine laserskih korekcij vida, po čemer je Poliklinika znana tudi zunaj hrvaških meja.

Več kot 70.000 zadovoljnih pacientov, od katerih jih je več kot 70 % prišlo po priporočilu, je garancija za vrhunsko raven storitve in ugleda, ki ga ta ustanova uživa zaradi svojega profesionalnega dela in pristopa do pacientov.

Dr. sc. Nadežda Bilić, ustanoviteljica Poliklinike, sodi med najbolj cenjene oftalmologinje v regiji ter je prva ženska refraktivna kirurginja na Hrvaškem. Svoje znanje o oftalmologiji si je pridobivala na Hrvaškem in v uglednih klinikah v svetu. Vsako leto se udeležuje svetovnih kongresov oftalmologije, kjer tudi predava.

Lasersko odstranjevanje dioptrije – hiter in neboleč poseg, ki vam bo spremenil življenje

Osebe, ki so jim z laserjem korigirali ostrino vida, pravijo, da jim je ta kratka in neboleča operacija spremenila življenje.

Zaradi nje živijo lažje brez očal ali kontaktnih leč in hitro so pozabile na težave z vstavljanjem in odstranjevanjem leč, na možnosti vnetja in alergij in stalnih omejitev vida.

Odstranjevanje dioptrije s pomočjo excimer laserja se izvaja že več kot dvajset let, s sodobno metodo LASIK oziroma z metodo laserskega odstranjevanja dioptrije pa je v svetu operirano že več kot 40 milijonov ljudi.

korekcija-vida

– Ni nobenega razloga za strah – pravi dr. Bilić, – ker je metoda neboleča in zanesljiva, kratkotrajna, okrevanje je hitro traja le nekaj dni. Morali bi pretehtati, kaj se s takšnim posegom dobi in ob pomoči operaterja premagati strah pred operacijo.

Pacient dobi natančna navodila glede priprave za operacijo že pri pregledu, s katerim se točno ugotovi, kdo je dober kandidat za operacijo in kdo ni. Po operaciji lahko pacient takoj odide domov, pri čemer mora oči zavarovati s sončnimi očali.

Možni so tudi zapleti, vendar v odstotku, ki je manjši od 1%, če pa do tega tudi pride, so vsi zapleti rešljivi.

Zakaj prav Bilić Vision?

Ne samo, da imamo trenutno akcijo za lasersko korekcijo vida že od 645 eur za paciente iz Slovenije, do 31.12.14 smo poskrbeli tudi za brezplačen prevoz iz Slovenije do Zagreba in nazaj na dan operacije. Pri tem je pomembno le to, da pri klicu omenite, da ste iz Slovenije. Poleg tega Poliklinika vsakega pacienta obravnava individualno ter se mu v celoti posveča ter ga z vso strokovnostjo vodi vodi skozi vse faze zdravljenja – od prvega prihoda v ustanovo do zadnjega prihoda, po katerem pacienti odhajajo zadovoljni z odličnim vidom, ki jim v naslednjih letih neizmerno izboljšajo kakovost življenja.

Zaradi navedenega je na tisoče oseb podarilo Polikliniki Bilić Vision svoje zaupanje, s čimer so postali del velike družine zadovoljnih pacientov Bilić Visiona.

Oglasno sporočilo


Sledite nam