fbpx

4 minute za naravno lepoto

Novice, Zanimivo

Spoznajte 4-minutni lepotni ritual za nego obraza, sestavljen iz preprostih korakov, ki vodijo do …

Melvita vsak dan odkriva in preučuje naravne zaklade, iz njih ustvarja nektarje lepote in jih iz hribovite francoske pokrajine Ardèche pošilja v vse kotičke sveta. S pomočjo narave je razvila
4-minutni lepotni ritual za nego obraza, sestavljen iz preprostih, a ključnih korakov, ki vodijo do lepe kože. Skrivnost se skriva v pravem zaporedju negovalnih izdelkov. Ta namreč še poveča učinkovitost organskih formul in prinese opazne rezultate. Ste pripravljeni, da razkrijete svojo naravno lepoto?

lepotni-postopki

 1. minuta: čiščenje

Redno in temeljito čiščenje je predpogoj za lepo kožo in nujen korak pred nadaljnjo nego. Uporabite nežne izdelke za čiščenje, ki kožo temeljito očistijo, obenem pa ohranjajo naravno ravnovesje hidrolipidnega zaščitnega plašča. Izberite najljubšo teksturo, dvakrat do trikrat tedensko pa uporabite še piling, ki odstrani odmrle kožne celice in kožo globinsko očisti.

 1. minuta: toniranje

Za toniranje so odlična izbira cvetne vodice, ki so pridobljene s parno destilacijo cvetlic in so naravno bogate z aktivnimi sestavinami. Zaključijo čiščenje in kožo osvežijo, dragocene pa so tudi zato, ker olajšajo absorpcijo negovalnih sestavin in tako izboljšajo njihovo delovanje. Svojo najljubšo cvetno vodico razpršite po obrazu zjutraj in zvečer, lahko pa jo uporabite tudi za fiksiranje ličil in kadarkoli čez dan za prijetno osvežitev.

 1. minuta: vlaženje

Le dovolj navlažena koža je lahko lepa koža. Če vlage primanjkuje, koža izgubi zdrav sijaj in je videti utrujena. Intenzivne vodice kožo globinsko navlažijo, poživijo in zmehčajo, vsebujejo pa tudi hialuronsko kislino naravnega izvora, ki kožo nemudoma učvrsti. Obrazu naredite veliko uslugo, če mu zatem privoščite še lepotilno in vlažilno nego z rastlinskimi olji. Vsaka kapljica ima svoje čarobne lastnosti in ko boste odkrili izboljševalne učinke 100-odstotno naravnih olj, se jim ne boste želeli več odreči.

melvita-karta

 1. minuta: negovanje

Lepotni ritual zaključite s serumom in kremo, ki najbolj ustrezata vašemu tipu kože. Melvitine inovativne formule združujejo neprecenljive izkušnje, znanje in strokovnost certificirano organske nege. Vedno več se jih lahko pohvali celo s patentom. Vsem pa je skupno to, da v svojem srcu nosijo le najčistejše naravne sestavine, ki bodo koži pomagale vzpostaviti in ohraniti pravo ravnovesje. Ob vsakodnevni uporabi boste zagotovo opazili spremembo.

Na koncu še en nasvet: Pomembno je, da med nego uživate. Te 4 minute so priložnost, da se sprostite, si vzamete čas samo zase, ste v trenutku tukaj in zdaj, uživate v prijetnih dišavah in teksturah ter v ogledalu vsakič znova uzrete svojo naravno lepoto.

PR-580X580-USPESNICE

Že poznate Melvitino zgodbo?

Melvita je nastala pred več kot 30 leti v srcu francoskega podeželja – čudoviti pokrajini Ardèche, kjer prvinska narava nudi neomejeno količino pozitivne energije in navdiha. Njeno ime je sestavljeno iz latinskih besed mel (med) in vita (življenje), podjetje pa je ustanovil Bernard Chevilliat, biolog in čebelar. Zgodba se je pričela s šesterokotnim milom iz sestavin iz čebeljega panja in se nadaljevala z razvojem številnih certificirano organskih negovalnih izdelkov, ki v sebi nosijo najdragocenejše zaklade iz narave. Na Melvitinem Oddelku za raziskave in razvoj več kot 100 inženirjev, zdravnikov in tehnikov nenehno raziskuje in odkriva nove načine združevanja naravnih sestavin v učinkovite sinergije. Za svoje negovalne formule Melvita izbira zgolj najčistejše sestavine, prednost pa daje lokalnim trajnostnim oskrbovalnim verigam in pravični trgovini. Za Melvito lepota ni zgolj površinska. Je harmonija med nami in svetom okoli nas.

Z uporabo certificirano organske kozmetike Melvita tudi vi pomembno prispevate k varovanju okolja in k ohranjanju našega čudovitega planeta, saj skupaj z vami Melvita uresničuje naslednja načela:

 • – Melvitini izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih in certificiranih sestavin s celega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti, okoljskega ravnovesja in naravne lepote.
 • – Vsi Melvitini izdelki so v skladu z Ecocertovimi smernicami ekološke in organske kozmetike.
 • – Rastline, uporabljene v Melvitinih izdelkih, so požete in nabrane brez negativnih vplivov na okolje.
 • – Melvita ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst ter se bori proti krčenju gozdov in škodljivemu izkoriščanju naravnih virov.
 • – Melvita pri proizvodnji uporablja najboljši in najvarnejši sistem ravnanja z odpadnimi vodami.
 • – Melvita nasprotuje testiranju na živalih, ki je kruto in povsem nepotrebno.
 • – Embalaža Melvitinih izdelkov se lahko reciklira.
 • – Melvita deluje v skladu z načeli trajnostnega razvoja in podpira pravično partnerstvo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam