fbpx

3 razlogi, zaradi katerih se boste zaljubili vanj

Novice

Za prvi vtis dovolj le nekaj sekund. In prav toliko je potrebno, da se zagledate v novi Volkswagen Golf Sportsvan.

Za prvi vtis dovolj le nekaj sekund. In prav toliko je potrebno, da se zagledate v novi Volkswagen Golf Sportsvan. Najbolj prepričljiv osvajalec letošnjega poletja vas bo zapeljal s številnimi presenečenji. Čeprav govorimo o avtomobilu, nič ne pretiravamo, ko rečemo, da gre za ljubezen na prvi pogled.

Kaj so razlogi za čudoviti občutek, ki vas bo povezal z novim Golfom Sportvan?

Slika_1-(prvi-odstavek,-splošna-predstavitev)

Prvi razlog: Želite zares popolnoma izkoristiti prostor

Novi Golf Sportsvan postane še zapeljivejši, ko spoznamo njegovo prilagodljivo in udobno notranjost, ki je oblikovana tako, da izpolni vse voznikove želje. Sprejme vas z vso prtljago, saj se vam zaradi nastavljivega prtljažnega prostora ni treba ničemur odpovedati – vemo, kako zelo je to pomembno. Športna oblika novega Golfa Sportsvan vam bo pomenila toliko, kot vam pomeni popolno udobje kavča med spremljanjem najboljše nogometne tekme ali pa trenutek, ko vam nekdo pove, da ima prtljažnik vašega novega avtomobila 74 litrov več, kot ste pričakovali.

Slika_2-(drugi-odstavek,-prvi-razlog)

Drugi razlog: Nihče si ne želi hladnega objema

Udobno sedenje naredi vožnjo prijetnejšo. Zato ima novi Golf Sportsvan nastavljivi sedež ergoActive z integrirano masažno funkcijo, ki ga lahko nastavimo na kar 14 različnih načinov. Zaradi višjega položaja ima voznik popoln pregled nad cestiščem. Če pa kljub temu postane nepregledno, na primer pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta, si lahko pomagate z novim senzorjem za mrtvi kot z asistenco odparkiranja. Udobje šteje, še posebno med vožnjo.

Slika_3-(tretji-odstavek,-drugi-razlog)

Tretji razlog: Potrebujete nekaj, čemur lahko zaupate

Na preobremenjenih cestah se mora voznik odzvati hitro. V stresnih in nepredvidljivih okoliščinah pa vozniki pogosto delajo napake. Zato ima novi Golf Sportsvan na voljo številne asistenčne sisteme, kot so funkcija večnaletnega zaviranja, prepoznavanje utrujenosti voznika, Front Assist z mestno funkcijo zaviranja, avtomatsko uravnavanje razdalje ACC in druge prednosti, zaradi katerih se boste v novem Golfu Sportsvan počutili varneje, kot ste se v avtomobilu počutili doslej.

Slika_4-(četrti-odstavek,-tretji-razlog)

Ali ste prepričani, da se ne bi odpeljali na testno vožnjo? Prijavite se na www.volkswagen.si.

Oglasno sporočilo


Sledite nam