fbpx

3 novi bencinski servisi na hrvaškem

Novice

Na vaši poti se lahko okrepčate najbolj priljubljeno kavo v Sloveniji, Kavo na poti ali pa potešite lakoto z izdelki, ki so jih tako rekoč pred vami spekli naši prodajalci.

Z odprtjem treh novih bencinskih servisov na Hrvaškem pri trgovskem centru Westgate v Donjoj Bistri pri Zagrebu, v Kaštel Štafiliću in na Reki v Petrol širiimo svojo mrežo bencinskih servisov. Do konca leta bomo samo na Hrvaškem odprli še 3 nove bencinske servise. Novo odprte bencinske servise izkoristite za postanek v času dopustniških dni!

Na vseh naših bencinskih servisih tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, na Kosovu in v Črni gori so vam poleg vseh vrst goriv Q Max na voljo še visoko kakovostno motorno olje, širok izbor trgovskih izdelkov in plin v jeklenkah. V sklopu bencinskih servisov so tudi ročna avtopralnica in okrepčevalnica s kakovostnim naborom pijač ter prehrambnih izdelkov.

Na vaši poti se lahko okrepčate najbolj priljubljeno kavo v Sloveniji, Kavo na poti ali pa potešite lakoto z izdelki, ki so jih tako rekoč pred vami spekli naši prodajalci. Obiskovalci na novih bencinskih servisih lahko brezplačno in nemoteno uporabljajo internet na svojih pametnih telefonih in drugih napravah, saj je dostop do brezplačnega Wi-Fi interneta postal stalnica naše ponudbe.

petrol-bencinski-servisi-hrvaska


Seznam Petrolovih bencinskih servisov >>

www.petrol.si

Oglasno sporočilo


Sledite nam