fbpx

3 ključna vprašanja za boljše spolno življenje

Odnosi, Zanimivo

Odprta komunikacija je ključnega pomena za dober seks, če pa bi želeli bit še boljši ljubimci, je pomembno, da …

Odprta komunikacija je ključnega pomena za dober seks, če pa bi želeli bit še boljši ljubimci, je pomembno, da svoji dragi postavite naslednji tri vprašanja. Pridobili boste veliko koristnih informacij, ki bodo izboljšale vaše spolno življenje. Ključnega pomena pa je iskrenost, če želite iskrene odgovore, morate biti iskreni tudi sami.

1. Kako si predstavljaš popolno seksualno zvezo?

S tem vprašanjem boste dobili odgovore o tem, kaj ji je najbolj všeč v spolnosti, do tega, kako pogosto si je želi. Ugotovili boste tudi, kaj ji seks pomeni, šport ali čustveno dejanje.

2. Kaj ti je najbolj in najmanj všeč v najinem odnosu?

Tudi, če sta skupaj že vrsto let, je pomembno, da ji zastavite to vprašanje. Okusi, želje, potrebe se menjajo, zato jo lahko nekaj, kar jo je vzburjalo nekoč, zdaj dolgočasi. Ko boste dobili kompliment, ji bo lažje tudi povedati, kaj ji ni več.

3. Ali bi poskusila kaj novega?

Na žalost niti dolgoletnemu partnerju ne zaupamo najintimnejših želja in sanjarjenj, kar je napaka, saj po določenem obdobju seksualno življenje postane rutina. Spodbujajte partnerko, da vam zaupa, kaj si želi, že najmanjša sprememba lahko začini vaše seksualno življenje.


Sledite nam