fbpx

23. Polonina zdrava bližnjica

Zanimivo

Novo leto prinaša nov zagon, novo motivacijo, nove načrte, nove cilje. Spremljajte in upoštevajte Polonine zdrave …

#Čas za celostno preobrazbo

Praznični DECEMBER nas izčrpa “do konca”: postrga je vse, kar imamo, ter pusti minus na naših osebnih “računih”: pri spanju, gibanju, zdravem prehranjevanju, pomanjkanju sonca in svežega zraka. Tako utrujeni in izčrpani smo dočakali »odrešilni januar«, ki bo poskrbel za veliko vrnitev …

NOVO LETO = 365 NOVIH PRILOŽNOSTI

Januar

Prinaša nov zagon, nove načrte, novo motivacijo, novo vizijo. 
V teh dneh skrbno poskrbimo za osnovne potrebe telesa: dovolj spanja, zdravo hrano in veliko tekočine, za toploto in lahko gibanje (sami ali na skupnih treningih), za umirjeno delovanje na vseh področjih življenja. Zima namreč zahteva počitek, da se lahko naše telo v celoti obnovi.

Februar
Že diši po pomladi, v sebi pa lahko začutimo kreativni nemir, željo po več gibanja, aktivnejšem delu, vendar pa je pred dejavnostjo potrebna priprava, ogrevanje, saj je potrebno organizem očistiti zimskega balasta, ga razstrupiti ter nato postopno uvajati nove, zdrave navade prehranjevanja, gibanja, razmišljanja in delovanja, ki nas bodo podprle na telesnem nivoju in okrepile našo mentalno moč.
Zato je pomlad je najbolj primeren čas za aktivno uvajanje sprememb, za celostno preobrazbo.

Upoštevajte naravne ritme, zato lahko že v februarju začnete s celostno telesno in osebnostno transformacijo, poskrbite za zdravo telo in mentalno manifestacijo, za popolno preobrazbo od znotraj navzven.

Sledite nam