fbpx

2. nočni tek Vrhnika & kolesarski vzpon na Ulovko

Dogodki

Po zelo uspešnem premiernem teku v letu 2013, bo Vrhnika, v soboto, 23. avgusta, drugič zapored gostila nočni tek in novost kolesarski vzpon na Ulovko.

Po zelo uspešnem premiernem teku v letu 2013, bo Vrhnika, v soboto, 23. avgusta, drugič zapored gostila nočni tek in novost kolesarski vzpon na Ulovko.

Udeleženci tekači lahko izbirajo med 5 km in 10 km traso, kolesarji pa v popoldanskem času opravijo vzpon na Ulovko.

Vsi, ki se bodo preiskusili na kolesarkem delu in teku na 10 km, pa bo rezultat štel tudi za kombinacijo.

Ob 20. uri bo na vrsti še dobrodelni tek v dolžini 2,5 kilometra. Prijavnina znaša dva prehrambna izdelka z daljšim rokom trajanja, zbrano hrano pa bodo organizatorji, preko Zveze prijateljev mladine Moste-Polje, razdelili med socialno ogrožene družine.

Prijave na vse dogodke so že odprte, prijavite pa se lahko preko www.ntvrhnika.si.

Vrhunec dogajanja, nočni tek, katerega častni pokrovitelj je župan občine Vrhnika, Stojan Jaklin, bo potekal na 5-kilometrski in 10-kilometrski razdalji. Oba teka bodo tekači odtekli po 2,5-kilometrskem krogu po vrhniških ulicah, ob trasi, ki bo speljana tudi mimo domačije Ivana Cankarja, pa ne bo manjkalo glasnih navijačev, ki bodo bodrili tekače ter jih pospremili v cilj, kjer bo po koncu športnega dela prireditve potekalo še zaključno druženje.

Vse novice v povezavi s prireditvijo najete na www.ntvrhnika.si in na www.facebook.com/nocnitekvrhnika.

Vabljeni na Nočni tek Vrhnika in Vzpon na Ulovko.


Sledite nam