fbpx

11. novoletni skok v morje

Dom & prosti čas

Tudi letos vas vabimo na naš tradicionalni dogodek, ki bo kot vedno na novega leta dan, torej 1. 1. 2015. V morje bomo skočili na novi lokaciji.

Tudi letos vas vabimo na naš tradicionalni dogodek, ki bo kot vedno na novega leta dan, torej 1. 1. 2015. V morje bomo skočili na novi lokaciji.

Osrednja plaža v Portorožu je bila že lani pripravljena na naš dogodek, a smo ga vseeno izpeljali na Plaži Meduza. Več tisoč glava množica in 380 kopalcev pa je dokaz, da smo to točko prerasli in se selimo naprej. Točna točka nove lokacije za lažjo orientacijo je v priponki.

nova-lokacija

Letošnja novost so retro kopalke, ki jih je mogoče naročiti in si zagotoviti svoj unikatni proizvod. Cena je 25 EUR+DDV. Kopalke bo mogoče prevzeti na dan dogodka ali vam jih po povzetju pošljemo po pošti.

kolapke

Bogate nagrade, ki jih bomo izžrebali med vsemi udeleženci, kozarec novoletnega šampanjca in diploma s katero boste postali ponosni AMBASADOR slovenskega morja pa so razlogi, da dogodka nikakor ne smete zamuditi.

Prijave že potekajo in trenutno je na startni listi 70 udeležencev. Verjamemo, da jih bo do dogodka še veliko več.

Vabljeni, da se nam pridružite in naredite nekaj zase in za svojo dušo :)
Organizator, ki obljublja fantastično doživetje, vljudno vabi vse, da se 1. januarja pogumno pridružijo pisani druščini skakalcev v morje in neustrašno zakorakajo novim dogodivščinam naproti.

skok-v-morje-2015

Več: www.novoletniskokvmorje.eu

Po izboru uredništva


Sledite nam