fbpx

Podprite slovenski ekološki projekt

Dom

Četudi je do tega trenutka projekt podprlo že 110 posameznikov in jim uspelo zbrati 30% potrebnih sredstev, nujno potrebujemo tudi vašo pomoč! Prosim pohitite, saj se kampanja izteče že čez 10 dni.

Socialno podjetje BOLJE (http://www.bolje.si/) je razvilo okolju najbolj prijazno ter povsem lokalno nagrobno svečo, saj odpadkov ne ustvarja temveč jih reciklira.

EDINA je nagrobna sveča, izdelana iz povsem lokalnega in odsluženega vira – odpadnega jedilnega olja, ki sicer predstavlja veliko nevarnost za okolje. Sveča je narejena v najčistejšem steklu podjetja, ki sodi v sam vrh svetovne proizvodnje stekla – Steklarne Hrastnik, aluminijasti pokrovček pa bo proizvajalo družinsko podjetje Orodjarstvo Gorjak. Več informacij najdete na http://edinasveca.si/.

Zakaj pišemo v prihodniku?

EDINE, žal, še ni. Za njeno dokončanje iščemo pomoč posameznikov, ki bi v zameno za inovativna in v svetovnem merilu edinstvena darila – Oilright dišeče sveče (https://www.oilright.si/), pripomogli, da EDINA še letos ugleda luč sveta!

In zakaj iščejo podporo le med Slovenkami in Slovenci?

Slovenija je zagotovo ena najlepših držav in prva na svetu, ki je prejela naziv Zelena destinacija. Krasimo jo ljudje, ki vedno znova in znova dokazujemo, da lahko rešimo vsak, tudi najbolj težaven problem. Mnogokrat smo dokazali, da lahko dosežemo praktično vse, če le stopimo skupaj in sodelujemo. Zato ponovno združimo moči in prispevajmo k zmanjšanju količin odpadnih plastičnih nagrobnih sveč in zavrženega odpadnega jedilnega olja.

Kako jih lahko podprete?

Do tega trenutka nas je preko edine slovenske platforme za nagradno množično financiranje Adrifund podprlo že več kot 110 Slovenk in Slovencev, s čimer smo uspeli zbrati približno 30% vseh sredstev, potrebnih za dosego našega cilja. Postanite del te lepe, skupne zgodbe tudi vi! Pohitite, časa je le še slabih 10 dni. V zameno vam ponujamo zanimiva, lepa in praktična darila. Zato obiščite spletno stran https://www.adrifund.com/project/view/850 še danes. Hvala!

Za dodatna pojasnila so vam na telefonski številki 01 62 00 422 in elektronskem naslovu [email protected] na voljo 24 ur na dan.

mag. Bogdan Dobnik, dipl. soc. del., predsednik in strokovni vodja programov


Sledite nam