fbpx

10-Days Detox – si želiš brezplačno razstrupiti telo?

Novice

Znani so srečni nagrajenci, katerim Med.Over.Net in Sensilab poklanjata 10-days detox.

Objavljamo izžrebance nagradne igre, od katerih bo vsak prejel po 1 paket 10-days detox:

  • Petra Hanžel
  • Saša Bolha
  • Darja Delavec
  • Katarina Tomšič

Čestitke izžrebankam! Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje.

Prekomeren stres, onesnaženo okolje, agresivna čistila in kozmetični izdelki, neustrezna prehrana, slabe življenjske navade, premalo gibanja in še mnogo drugega zastrupljajo naše telo. Vse to se kaže v pomanjkanju energije, slabem počutju, razdražljivosti, lahko pa tudi vodi do hudih zdravstvenih težav. Idealno bi torej bilo, da popolnoma spremenimo življenjski stil: zamenjamo okolje, prehrano, način življenja in odpravimo vse slabe navade … To je seveda skoraj nemogoče.

detox-3Prvi korak, ki pa ga lahko naredimo, sta pravilna prehrana in redno gibanje. Vendar to vedno ni dovolj. Dober začetek je, da vsaj dvakrat letno poskrbimo za ustrezno razstrupljanje telesa ali detox.

V času 10-dnevnega detoxa za razstrupljanje jeter dnevno zaužijemo 2 kapsuli Liver Antiox. Kapsule Liver Antiox vsebujejo naravne izvlečke pegastega badlja, artičoke in črnega popra.

Ko se jetra čistijo, se vsi strupi izločajo iz telesa prek prebavnega trakta, zato je zelo pomembno, da imamo redno in urejeno prebavo. Pri tem nam pomagata naravni prehranski dopolnili Digestive Care, ki uravnava izločanje prebavnih sokov in delovanje zgornjega dela prebavil, in Colon Protect, ki uravna pravilno delovanje spodnjih prebavil.

detox-4Izdelek Digestive Care je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo ekstrakta regrata, brestovolistnega oslada, svišča, navadnega repika in cejlonskega cimetovca. Kombinacija učinkovin uravnava delovanje zgornjega dela prebavil in tako poskrbi za boljše rezultate detoxa.

Naravna izvlečka regrata in svišča spodbujata izločanje prebavnih sokov, uravnavata apetit in spodbujata gibanje zgornjega dela prebavil. Izvlečki brestovolistnega oslada, navadnega repika in cejlonskega cimetovca pa ščitijo sluznico in preprečujejo vnovično absorpcijo izločenih strupov. Izdelek Digestive Care podpira delovanje prebavnega trakta in pomaga odpravljati nelagodje v prebavilih.

Izdelek Colon Protect vsebuje ekstrakt semen trpotca, ki je bogat vir vodotopnih vlaknin in sluzi. Naravni izvlečki janeža, navadnega komarčka in sladkega korena pa pomirjajo prebavni trakt in preprečujejo prebavne težave.

Colon Protect tako podpira prebavo in vzdržuje ravnotežje in udobje prebavnega trakta. Dnevno zaužijte 2 kapsuli Colon Protect pred spanjem.

detox-1-2

Si želiš z nami na potovanje, ki se mu reče detox?

Trem uporabnikom Med.Over.Net bo Sensilab poklonil 10-days detox.

Si želiš vzpostaviti ravnovesje v telesu in izkušnjo deliti z nami? Zapisali bomo blog in pripravili fotoreportažo. Izbrani uporabniki se bodo odločili, kako želijo podati izkušnjo z uporabniki portala Med.Over.Net.

detox-2 Nagradna igra bo potekala do 17. novembra.

Vse pomembne in strokovne informacije na http://www.sensilab.si/i_886_10-days-detox.

Kliknite za brezplačno e-knjižico o 10-DNEVNEM DETOX programu.

Nagradna igra je zaključena.

Oglasno sporočilo


Sledite nam