fbpx

Dišeče vonjave, ki nas privlačijo

Dom & prosti čas, Družina, Zanimivo, Življenjski slog

Se tudi vi radi prebudite v sveže dišeči posteljnini in tudi vi radi oblečete sveža dišeča ter mehka oblačila? Mi tudi. Saj se na ta način tudi bolje počutimo, smo bolj sproščeni in pripravljeni na premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Mmm, kako diši

Violeta predstavlja novo kolekcijo mehčalcev z vsebovanostjo sofisticiranih parfumov za tkanine. Kolekcija združuje pet različnih karakterjev, ki poudarjajo privlačnost in neustavljivo čutnost dišečih esenc.

Violeta mehčalci niso samo običajna formula, ampak kombinacija dragocenih sestavin, ki se združujejo v skrivnostne koncentracije in nas vedno povrnejo v najlepše dele spominov.

Očarajte z razkošnim vonjem

Dišeča zgodba Violete je navdihnjena s strani žensk, ki jih občudujejo. Predstavljajo dva izmed petih očarljivih vonjev, ki vas ne bosta pustila ravnodušnih.


Original: Celota zrelih cvetnih patchoulov predstavlja dragocen ekstrakt, ki so ga izbrali za Original mehčalec posvečen ženstvenosti, izražen v cvetnih in drevesnih notah.


Lagoon: Mediteranska svežina je bila izhodiščna točka za Violeta mehčalec, ki se skriva pod nazivom Lagoon. V njegovem srcu dominirajo aromatične note mete.

Naj vas prepriča bogata Violeta kolekcija mehčalcev za dišeča in svilnato mehka oblačila!

Več na Violeta Slovenija.

Video si oglejte na strani Violeta Slovenija


Sledite nam