Cellfood na sodišču premagal goljufivo združbo

Uredništvo, 27. avgust 2013.

Cellfood izdelki zaradi svoje unikalne sestave in originatorskega porekla predstavljajo velik izziv, saj so v več kot 40-letni prisotnosti dokazali, da opravičujejo svojo verodostojnost.

Kalifornijsko družinsko podjetje NuScience Corp., ki je EDINI lastnik in proizvajalec zaščitene recepture in tehnologije blagovne znamke CELLFOOD®, je na ameriškem sodišču dobilo večletno tožbo proti goljufivi združbi, ki jo vodita brata Henkel.
Zaradi naraščajoče razpoznavnosti Cellfooda, njegove verodostojnosti in s tem povezane dobičkonosnosti, je že nekaj let goljufiva združba bratov Henkel poskušala na razne načine prevzeti posel Cellfood. S tem sodnim aktom ameriškega sodišča je vsa sovražna dejavnost goljufive združbe prepovedana in kaznovana.

Cellfood izdelki zaradi svoje unikalne sestave in originatorskega porekla predstavljajo velik izziv, saj so v več kot 40-letni prisotnosti na več kot 90. trgih vseh celin dokazali, da opravičujejo svojo verodostojnost s kakovostjo, varnostjo in učinkovitostjo svojih izdelkov. Obseg prodaje palete Cellfood izdelkov se počasi in vztrajno viša, tako na posameznih trgih kot tudi s širitvijo na preostale države.

Zaradi unikalnosti in s tem večje ranljivosti Cellfood izdelkov družba NuScience ni nikoli in še vedno ne načrtuje globalne agresivne marketinške dejavnosti.

Originalne Cellfood izdelke proizvaja in prodaja samo NuScience družba svojim legalnim zastopnikom, ki so predstavljeni na njihovi spletni strani. Ravno tako posamezni zastopniki niso upravičeni prodajati Cellfooda na katerikoli drug trg, ki ga z dogovorom z družbo NuScience ne zastopajo.

Cellfood izdelki so že več desetletij tarča posameznih goljufov, ki poskušajo omadeževati izvor izdelka in samo recepturo izdelka z enim samim namenom: prevzem obetajočega poslovanja Cellfooda.

Že nekaj let so se na trgih, tako tudi na slovenskem trgu, pojavljala pisma s sovražno vsebino na internetnih portalih, tudi na facebook. Ravno tako opažamo, da se izdelki, ki se predstavljajo za Cellfood, ponujajo v različnih tujih spletnih prodajalnah kot originalni Cellfood izdelki.

V imenu družbe NuScience in svojem imenu vas obveščamo, da so se z aktom ameriškega sodišča vsa goljufiva in lažniva dejanja prenehala in so kaznovana. Tako bi se morala ustaviti tudi vsa spletna antipropaganda in prodaja lažnih “cellfoodov”.

Z razvojem in razpoznavnostjo neke originatorske blagovne znamke pa se vedno večajo apetiti po hitro in lahko prisluženem dobičku. Žal vsakodnevno , to slabo poslovno prakso spoznavamo tudi na slovenskem trgu zdravil, OTC izdelkov, prehranskih dopolnil, živil. Družba NuScience se bo tako tudi v prihodnje borila proti vsem, ki bodo poskušali prevzeti blagovno znamko in sam posel. Zato bomo vedno veseli, ko nas boste, tako kot so nas nekateri doslej, opozorili na nepravilnosti in ponovne “druge Cellfoode”.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,538
02.08.2021. ob 22:16
110,202
02.08.2021. ob 23:13
Preberi več

New Report

Close