Čarobni dan na Bledu prestavljen na 14. junij

Uredništvo, 22. maj 2015.

V nedeljo, 14. junija, od 10. ure dalje se bo Bled že četrto leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor v Sloveniji…

Obveščamo vas, da je zaradi slabe vremenske napovedi Čarobni dan na Bledu PRESTAVLJEN na nedeljo, 14. junija 2015 od 10. ure dalje.

Doživetje za vso družino

 

carobni-dan-prestavljen

V nedeljo, 14. junija, od 10. ure dalje se bo Bled že četrto leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se bo na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.

Številne družabne aktivnosti, glasbeni nastopi, delavnice, druženje, presenečenja in ja, naročili smo tudi lepo vreme! Najmlajši se bodo lahko znova zabavali na napihljivih gradovih, ostali pa morda poskusili svojo srečo na srečelovu, saj je prav vsaka srečka dobitna. A to je le del pestrega mozaika, ki nas čaka.

Skupaj z vami se bodo tako družili:

Alya, Rock’n’band, Trkaj, Demetra Malalan, Regina, Vili Resnik, Alex Volasko, Tim Kores- Kori, Tomaž Ahačič, Jay Dance studio, Marjan Mali Bu, Glasbeni studio Osminka, s svojimi akrobatskimi vragolijami pa vas bosta navduševala tudi Filip in Blaž iz F&B Acrobatics ter še mnogi drugi.

Tudi letos na Čarobnem dnevu ni vstopnine, preko spletne strani pa lahko družine izpolnijo brezplačni kupon, s katerim pridobijo še dodatne ugodnosti na prireditvi. Kupon je družinska vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan, z njim pa bo imela celotna družina možnost, da si ugodno ogleda številne znamenitosti. Lahko se boste povzpeli na Blejski grad, se s kočijo po Bledu zapeljali z blejskimi fijakerji, obiskali Pustolovski park Bled in se prepustili pustolovščinam, nato pa se s sankami spustili po Sankališču na Straži. Na blejski otoček se boste lahko popeljali z blejsko pletno, s turističnim vlakcem okoli jezera ali se poigrali na mini golf igrišču. Bolj drzni se boste lahko preizkusili v srednjeveškem lokostrelstvu ali se zabavali na trampolinu.
Za parkiranje je poskrbljeno!

Dobra volja je najbolja!
Naj bo polna dobre volje tudi tokratna čarobna nedelja na Čarobnem dnevu na Bledu. Privoščite si skupaj s svojimi otroki dan poln pozitivne energije, zabave, plesa, smeha in dogodivščin.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več