Čarobni dan na Bledu 2014

Uredništvo, 19. maj 2014.

V nedeljo, 25. maja od 10. ure dalje se bo Bled že tretje leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se bo na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.

Doživetje za vso družino! V nedeljo, 25. maja od 10. ure dalje se bo Bled že tretje leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se bo na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.

Številne družabne aktivnosti, glasbeni nastopi, delavnice, druženje, presenečenja in ja, naročili smo tudi lepo vreme! Najmlajši se bodo lahko znova zabavali na napihljivih gradovih, ostali pa morda poskusili svojo srečo na srečelovu, saj je prav vsaka srečka dobitna. A to je le del pestrega mozaika, ki nas čaka.
Na Čarobnem dnevu bo tudi pisana druščina domačih zvezdnikov: IN&OUT, ALYA, MUFF, ansambel ŠRANGARJI, COVER LOVER, NUŠA DERENDA, DJ SYLVAIN & LARA LOVE, SAMUEL LUCAS, MARJAN MALI BU, REGINA, DENIS CHORCHYP, ŠPELA GROŠELJ, NUŠKA DRAŠČEK, glasbeni studio OSMINKA in številni drugi.

carobni-dan

Tudi letos na Čarobnem dnevu ni vstopnine, preko spletne strani pa lahko družine izpolnijo brezplačni kupon, s katerim pridobijo še dodatne ugodnosti na prireditvi. Kupon je družinska vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan, z njim pa bo imela celotna družina možnost, da si ugodno ogleda številne znamenitosti. Lahko se boste povzpeli na Blejski grad, se s kočijo po Bledu zapeljali z blejskimi fijakerji, obiskali Pustolovski park Bled in se prepustili pustolovščinam, nato pa se s sankami spustili po Sankališču na Straži. Na blejski otoček se boste lahko popeljali z blejsko pletno, s turističnim vlakcem okoli jezera ali se poigrali na mini golf igrišču.

Za brezplačno parkiranje je poskrbljeno!

Privoščite si zvrhano mero pozitivne energije, odlično glasbo, razne animacije … v najlepšem predelu Slovenije!

Mnenje Nemške turistične agencije o dogodku Čarobni dan na Bledu

Nič ni lepšega kot dan preživeti z družino. To je največji čar dogodka Čarobni dan na Bledu. Zato bomo tudi letos prisotni na tem družinskem dogodku. Veselimo pa se tudi zato, ker bomo v tem času podarili kar nekaj praktičnih nagrad” pravi Maja Horvat, vodja slovenskega predstavništva Nemške turistične agencije.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,549
31.07.2021. ob 17:39
110,204
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close