Čajanka za ženske v Novem mestu

Uredništvo, 22. februar 2013.
čajanka mamamorfoza

Za karieristke, nosečke, super mame in sploh vse ženske!

Za karieristke, nosečke, super mame in sploh vse ženske!

Čajanka za ženske in roman MAMAMORFOZA

 V četrtek, 7. 3., ob 18. uri, Mladinska knjiga, Mestna knjigarna Novo mesto

»Knjigo priporočam vsakomur, ki na življenje ne gleda preveč resno, … , tudi moškim, saj je pomembno, da tudi ti razumejo svojo princesko, ko se ta v zadnjih tednih pred porodom spremeni in »zabubi v svoj svet« – avtor spremne besede mag. Stanko Pušenjak dr. med., specialist ginekolog in porodničar.

Kakšen vihar divja v ženski, ko se pripravlja na materinstvo? Kako pri nas poteka porod? Pomeni materinstvo nujno padec na karierni lestvici? Imamo ženske lahko oboje in koliko nas to stane?

MAMAMORFOZA je literarni prvenec sociologinje Žive Šorn, ki na domiseln in zabaven način pripoveduje zgodbo neke nosečnice, uspešne mlade ženske, v kateri se poleg želje po poklicni karieri prebudi tudi materinski čut. To seveda poruši krhko ravnotežje njenega vesolja in jo pahne v strašljiv in vznemirljiv vrtinec občutij nekaj dni pred porodom ter med in po njem. Rdeča nit romana je bipolarnost značaja sodobne ženske, ki priča o njenem razkolu med osebnim, kreativnim udejstvovanjem v družbi in materinsko vlogo stebra družine.

Pridružite se avtorici Živi Šorn ter dr. Stanku Pušenjaku pri predstavitvi knjige Mamamorfoza, kjer bomo govorili o temah, ki ženske najbolj zanimajo: o porodu in materinstvu, razpetosti med kariero in družino pa tudi o pisanju!

 Mestna knjigarna Novo mesto, Glavni trg 9

čajanka Novo mesto mamamorfoza 

Oglasno sporočilo 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,486
12.07.2021. ob 21:25
110,194
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close