Biti žena, mama, zaposlena in študentka. Je to sploh mogoče?

Uredništvo, 11. februar 2016.

Verjamemo, da si ne znate predstavljati, da bi poleg vseh obveznosti še študirali. A lahko. Podatki kažejo, da se …

Zajtrk, otroci v vrtec in šolo, služba, kosilo, popoldanske aktivnosti otrok, čas za moža, risanka, še kakšna službena obveznost, postelja otroci, postelja jaz …

Verjamemo, da si ne znate predstavljati, da bi poleg vseh obveznosti še študirali. A lahko. Podatki kažejo, da se za študij odloča vse več odraslih in da je vsaj polovica izrednih študentov ne samo zaposlenih, ampak so obenem tudi starši predšolskih otrok. Pred leti je bil študij poleg vsakodnevnih obveznosti skoraj nemogoč. K sreči se je to spremenilo. Fakultete sedaj ponujajo tudi online študij, ki je fleksibilen in prilagojen današnjemu hitremu načinu življenja.

Seveda bo potrebno nekaj poguma in dobre organizacije. A z dobro zastavljenimi prioritetami in planiranjem ter podporo družine, sodelavcev, staršev … vam bo zagotovo uspelo. Razmišljajte pozitivno in vedite, da zmorete. Ne vse naenkrat, ampak s počasnimi koraki. Tako je tudi pri vseh ostalih stvareh v življenju.

Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Vodilni in največji ponudnik online študija v Sloveniji je DOBA. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija.

Vse študijske programe in njihov edinstven online študij z intenzivnim osebnim odnosom vam bodo predstavili v petek, 12. februarja in v soboto, 13. februarja, na informativnih dneh v Mariboru, Ljubljani in tudi online.

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Zanimivost: Kar 65 % diplomantov Dobe je žensk. Med študijem je 211 študentk postalo mamic in 66 moških očetov. Skupaj se je rodilo 297 novorojenčkov.

Naredite tudi vi korak naprej za vašo boljšo prihodnost. Več na www.doba.si

Vsebino omogoča DOBA

O avtorju

Uredništvo