Anja: Vrt prijateljstva cveti

Uredništvo, 14. april 2014.

Ta teden se je veliko dogajalo na mojem vrtu in do veliko novih spoznanj sem prišla. Melisa potrebuje veliko zalivanja, sem ugotovila neko jutro, ko me je žalostno pozdravila.

Ta teden se je veliko dogajalo na mojem vrtu in do veliko novih spoznanj sem prišla. Melisa potrebuje veliko zalivanja, sem ugotovila neko jutro, ko me je žalostno pozdravila. Ostala zelišča in zelenjava napredujejo. Petršilj sem kar sproti pojedla, tako okusen je. Rukola, ki sem jo prejšnjo sredo posejala je že z srčkastimi listki na površju. To je veselje. Tudi kamilice, ki jih varujem pred mrazom še kar pokrite, so dobile listke. Vrt prijateljstva, ki ga negujem pred hišo – cveti. Čebelice imajo veliko dela. Danes, ko je sobota sem čas namenila rožam v cvetiličnih loncih. Specialne posode Sanja, ki sem jih kupila v Mercator centeru Domžale, sem uspešno usposobila tudi za t.i. umetno namakanje. Čebulice sem enakomerno porazdelila po koritu in sedaj bomo veselo čakali, da vzklijejo in v popolnosti zacvetijo.

Ko je znanec opazil, da prijateljujem z vrtom, mi je ponudil najboljše sadike solate in paradižnika v Ljubljani. Tako imam prihajajoči vikend že  rezerviran za delo z novimi sadikami, da si pridobim izkušnjo njegove izjave. Pa kako letos hitro trava raste. Ste tudi vi dvakrat pokosili?

na-vrtu-pri-anji

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,396
20.06.2021. ob 10:09
284,295
20.06.2021. ob 00:29
110,159
20.06.2021. ob 12:01
Preberi več