Spet je čas za aerobiko, pilates ali zumbo!

Uredništvo, 22. september 2014.

Ob pogledu v ogledalo ugotavljate, da niste ravno v idealni formi? Je vaše telo izgubilo mladostno prožnost in čvrstost?

Ob pogledu v ogledalo ugotavljate, da niste ravno v idealni formi? Je vaše telo izgubilo mladostno prožnost in čvrstost? Se želite udeležiti aerobike, pilatesa ali zumbe, pa ne veste ali vam bo všeč?

AERO MIX

Na naših urah se zanesljivo ne boste dolgočasili! Program vadbe MENJAMO VSAKIH 14 DNI, s poudarkom na funkcionalnosti se izmenjujejo klasična aerobika, vadba za oblikovanje telesa TNZ, plesne ure aero latino, intervalni trening interval fit in krepilne vaje z elastikami ali lahkimi utežmi aero shape. Vsako uro zaključimo s sproščujočim raztezanjem med vadbo obremenjenih mišic. Za vsakogar nekaj torej, za tiste, ki radi sledite novim trendom pa še kakšno presenečenje!

aerobika

7 programov v ceni ene karte

FUNKCIONALNA VADBA – vadba z lastno težo, ki sočasno aktivira več mišičnih skupin, z velikim poudarkom na stabilizatorjih trupa.

GLIDING FUN –Dinamična vadba z drsalnim diskom, ki navdušuje z enostavnostjo in učinkovitostjo.

AERO SHAPE – Odlična vadba za bolj čvrsto telo, izgorevanje odvečnih maščob in lepo oblikovane mišice z uporabo elastik in lahkih uteži.

INTERVAL FIT – Pravi izziv za vašo kondicijo! Visoko intenzivna kombinacija aerobne in anaerobne vadbe za trening moči in vzdržljivost.

AERO LATINO – Popolno zlitje gibanja, zabave in sprostitve ob spremljavi vročih latino ritmov.

TNZ TRIS – S specialnimi vajami nad kritične dele ženskega telesa! Zanesljiva pot do napete zadnjice, trebušnih mišic in stegen.

AERO KLASIKA – Že vrsto let med najbolj priljubljenimi vadbami našega programa! Koreografirana, ravno prav intenzivna ura aerobike za vsakogar.

PILATES MIX

Pilates na izviren način združuje vaje za krepitev moči in oblikovanje telesa z elementi sproščanja in raztezanja. Temelji na aktivaciji globokih mišic trupa, ki delujejo kot stabilizatorji telesne drže, ter zavestnem in tekočem gibanju v ritmu pilates tehnike dihanja. Koncentracija uma, nadzor telesa in sproščenost duha se pri vadbi zlijejo v harmonično celoto, njeni POZITIVNI UČINKI pa se odražajo v vseh vidikih našega vsakdanjega življenja.

5 programov v ceni ene karte

PILATES ZDRAVA HRBTENICA – Vedno je pravi trenutek, da poskrbite za lepo telesno držo in zdravo hrbtenico brez bolečin.

JOGALATES – Popolnoma nov koncept body & mind vadbe prepleta starodavno jogijsko prakso s sodobno pilates tehniko in vas napolni s prenovljeno življenjsko energijo.

PILATES MAT – Serija tradicionalnih vaj z drobnimi rekviziti za povrnitev mladostne prožnosti, lepo telesno držo, čvrstost mišic trupa in sprostitev.

FLOW PILATES – Dinamična tehnika za naprednejšo vadbo razvija motorične sposobnosti, krepi izbrane mišične skupine in zagotavlja vitalnost telesa, uma in duha.

GLIDING PILATES – Edinstven program v Sloveniji z uporabo drsalnega diska za usmerjen in potenciran učinek vsake vaje.

Programi vadbe SE MED SEBOJ PREPLETAJO.

ZUMBA

HIT SEZONE! Veliko zabave ob temperamentni latino glasbi. Salsa, merengue, cumbia in reggaeton v enostavni preobleki za nepozaben plesni užitek. Skupinska vadba, ki vas bo v trenutku osvojila. Primerna tako za začetnike, kot tudi izkušene plesne navdušence. Preverite!

[SCM]actwin,0,0,0,0;Desktop 17.9.2013 , 20:45:22

KUPON ZA BREZPLAČEN OBISK

Se želite udeležiti vadbe aerobike ali pilatesa, pa ne veste, ali vam bo všeč? Ste zamudili dneve odprtih vrat? Brez skrbi!
Za vas smo pripravili možnost brezplačnega poskusnega obiska kadar koli v vadbeni sezoni.

kupon-brezplacno-1

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,495
12.07.2021. ob 21:25
110,196
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close