53. Pokal Vitranc in Q Max Party

Uredništvo, 02. marec 2014.

Največji sloves smučarskega središča je Kranjski Gori prav gotovo prinesel pokal v alpskem smučanju. V mesecu marcu, od 08.03. – 09.03.2014 bo potekal že 53-i Pokal Vitranc.

KRANJSKA GORA

kgora-qmax42V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Kranjska Gora nudi vse, od aktivnega preživljanja počitnic do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine. V Zgornjesavski dolini najdete pestro kulinarično ponudbo, ki sega od tradicionalnih hišnih jedi do izbranih okusov sodobne kuhinje. Lahko pa odkrijete skrivnosti dobrega počutja v bogati wellness ponudbi, se udeležite poslovnih in družabnih srečanj, preizkusite svojo srečo v igralnicah ali pa z družino raziščete mistično preteklost Zgornjesavske doline.

Bela duša Kranjske Gore je alpsko smučanje. Smučišča so primerna tako za začetnike kot za vrhunske smučarje. Na voljo so vam izkušeni smučarski učitelji, ki vas lahko naučijo najrazličnejših tehnik smučanja in deskanja na snegu. Medtem, ko si boste vzeli čas zase in se spustili po belih strminah v Kranjski Gori, se bodo vaši najmlajši zabavali v Snežnem vrtcu in na zunanjih igriščih s tekočimi trakovi v Kranjski Gori in v Podkorenu. Okrepčate in odpočijete si lahko na Snežni plaži, ki se razprostira pod smučišči.

Bela idila Zgornjesavske doline nudi možnost številnih drugih aktivnih doživetij, kot so tek na smučeh, sankanje na urejenih in osvetljenih smučarskih progah, pohodi z baklami, plezanje po zaledenelih slapovih, turno smučanje ter dnevno in nočno krpljanje.

53. POKAL VITRANC 2013 IN Q MAX PARTY

KRANJSKA GORA SE ŽE INTENZIVNO PRIPRAVLJA NA ŠPORTNO – ZABAVNI VRHUNEC ZIME – 53. POKAL VITRANC 2014  Z MOŠKIM IN ŽENSKIM PRAZNIKOM – Q MAX PARTY-EM! 

kgora-qmax43Največji sloves smučarskega središča je Kranjski Gori prav gotovo prinesel pokal v alpskem smučanju. V mesecu marcu, od 08.03. – 09.03.2014 bo potekal že 53-i Pokal Vitranc. Na strminah tekmovalnega poligona pod Vitrancem se bodo pomerili najboljši moški smučarji sveta. V soboto, 8. marca, bo na sporedu veleslalom, slavnostna razglasitev zmagovalcev v ciljni areni Podkoren in novinarska konferenca z zmagovalci.  V nedeljo, 09.03.2013 pa bo na sporedu slalom, razglasitev zmagovalcev v ciljni areni Podkoren ter novinarska konferenca z zmagovalci.

Poleg smučarskih tekem v slalomu in veleslalomu Lokalna turistična organizacija Kranjska Gora in Organizacijski komite Pokala Vitranc v soboto, 08.03.2014 pripravljata koncerte in animacije v sklopu prireditve Q Max Party. Koncert na prostem Q Max Party z javnim žrebanjem štartnih številk bo potekal na prireditvenem prostoru pred dvorano Vitranc v Kranjski Gori. V okviru obsežnega in pestrega programa bo ob 19.30 uri uradno žrebanje štartnih številk za nedeljski slalom. Glavne zvezde večera bodo Tony Cetinski, Elvis Jackson, Red Hot Chili Peppers Tribute in številni drugi.

Pika na i prazničnega vikenda bo nedeljski slalom s prvim tekom ob 9.30 uri in drugim ob 12.30 uri. Organizatorji tudi na tekmah v Podkorenu za gledalce pripravljajo več zabave in obširnejšo gostinsko ponudbo.

Več podrobnosti o prireditvah so na voljo na spletnih naslovih www.qmax-party.si in www.pokal-vitranc.com.

Ne zamudite  športno zabavnega spektakla leta!

Plakat-QMax-Party-2014-3 Zemljevid-QMax-Party-7

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,539
31.07.2021. ob 17:39
110,202
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close