Prihaja 10. sejem Kamping & Karavaning

Uredništvo, 27. september 2012.

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo od 27. do 30. septembra ponovno v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa.

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo od 27. do 30. septembra ponovno v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa. Poleg kampov, opreme in storitev bodo na ogled in naprodaj številni avtodomi, počitniške prikolice in mobilne hišice. Prvič se bodo družno predstavili tudi ponudniki opreme za terase in vrt, igral in bazenov, tako za individualne, kot za poslovne obiskovalce. Premierno pa se bo na sejmu, ki se odpre na svetovni dan turizma, predstavil bonitetni sistem Pot & Dar, ki povezuje izbrane domače turistične ponudnike.

kamping-karavaningOd svojih začetkov je sejem prerasel v edini specializirani sejem s področja kampinga in karavaninga v jugovzhodni Evropi ter vsakoletno srečanje ljubiteljev tovrstnega turizma, ponudnikov in poslovnih partnerjev v regiji. Tudi letos bo na ogled in naprodaj postavljen bogat izbor evropskih novosti prihajajoče sezone: avtodomi, (šotorske) prikolice, mobilne hišice, šotori, dodatna oprema ter oprema za kampiranje in prosti čas, kampi in karavaning destinacije, …

K obisku bo ljubitelje kampiranja vabilo tri ducate kampov iz Avstrije, Hrvaške in Slovenije, poseben gost sejma pa bo območje Srce Slovenije, ki je letos stkalo prvo karavaning destinacijo pri nas, z mrežo 17-ih postajališč in oskrbnih postaj za avtodome. Na sejmu bodo postavili tudi sedem prodajnih stojnic z domačimi izdelki in sveže pridelano hrano.

Vzporedno s sejmom Kamping & Karavaning bo potekal tudi Outdoor, Beach & Play, prvi poslovni sejem specializirane opreme in storitev za turistične ponudnike na prostem, naročnike urbane opreme in igral ter za trgovce s tovrstno opremo.

Vsi obiskovalci sejma bodo brezplačno prejeli bonitetno kartico Pot & Dar z darilom: 50 bonitetnih točk v vrednosti 50 evrov. Ob jubileju so organizatorji pripravili pester obsejemski program, od velike nagradne igre, do tečajev kuhanja z Gostilno Slovenija, razstave 3D fotografij, igranja mega namiznega vodnega nogometa Jetball in potopisnih predavanj prekaljenih popotnikov.

Na prvi večer sejma bodo podelili tudi priznanja slovenskim in hrvaškim Naj kampom 2012, ki so se med letošnjo akcijo v devetih kategorijah potegovali za kar 41.600 glasov slovenskih kampistov – dvakrat več kot lani.

kamping-karavaning

Organizatorji pričakujejo okrog 20.000 ciljnih obiskovalcev, 400 zastopanih podjetij in blagovnih znamk, preko 100 počitniških vozil in mobilnih hišic ter povečanje razstavnih površin na 11.000 m2. Sejem bo odprt vse dni od 9.00 do 19.00, v nedeljo do 17.00. Vstopnina znaša 6 evrov, za otroke do 15. leta je vstop prost.

Več o dogodku >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
01.08.2021. ob 10:11
284,523
31.07.2021. ob 17:39
110,201
01.08.2021. ob 00:11
Preberi več

New Report

Close