10.000 EUR? Vse = mogoče!

Uredništvo, 03. oktober 2013.

Že živite svoje sanje?

vse-je-mogoce

To jesen želi KD Group pomagati pri izpolnitvi življenjskih sanj ljudi, ki želijo nekaj dobrega ustvariti. V ta namen so pripravili zanimivo video predstavitev, ki vabi k sodelovanju umetnike, inovatorje, športnike, filantrope in druge ustvarjalce.

V ta namen organizirajo nagradni natečaj Vse je mogoče www.vsejemogoce.si, katerega zmagovalec za izpolnitev svojih sanj prejme 10.000€.

Vabljeni, da si preberete zgodbe:

Ali znani Slovenci živijo svoje sanje?

Preverili smo, kako zadovoljni so s svojim življenjem nekateri znani Slovenci, kakšne so njihove sanje in ali v resnici uresničujejo ter živijo te sanje.

Telovadec Aljaž Pegan, pevka katarina Mala, modna oblikovalka Nina Šušnjara, podjetnik Matjaž Gantar … posamezniki, ki so s sledenjem svoji viziji, vztrajnostjo, delavnostjo in nenehno motivacijo uresničevali svoje sanje. Pa so sedaj pred koncem poti in uživajo v svojem sanjskem življenju? Vsak zase pove, da ni tako enostavno.

Aljaž Pegan je iz aktivnega športa izstopil letos spomladi. Doseganje odličij na svetovnih tekmovanjih je zamenjal za družinsko življenje, vendar pa svoje strasti do gimnastike ne pušča v preteklosti, saj pridno oblikuje svojo novo vlogo v gimnastiki.

Katarina Mala je v pevsko kariero vstopila samozavestno in predvsem neodvisno. Po uspehu prvega hita Ciao Ciao je izdala nove pesmi, ki prikazujejo vsakodnevno realnost. Zadnjo je izdala ravno v tem mesecu – iskreno, direktno in nagajivo pesem z naslovom 69.

Nina Šušnjara je v kratkem času postala ena najbolj prepoznavnih oseb slovenske modne scene, vendar pa se ob tem dosežku ne ustavlja. Ob uspehu dveh večjih modnih revij mladi oblikovalki ostaja še veliko načrtov in predvsem volje za delo.

Matjaž Gantar je v poslovnem svetu dosegel visoke stopnice. Kot realizirane sanje pa rad izpostavlja svojo strast do pilotiranja. Meni, da vsaka želja s seboj potegne tudi neko aktivnost, saj je pomembno, da ves čas poizkušamo nekaj novega.

Poleg nenehne aktivnosti je v tem trenutku vsem skupno to, da kot člani žirije sodelujejo v jesenskem natečaju KD Skladov – Vse je mogoče. Namen nagradnega natečaja je podpiranje sanj, zato do 14. oktobra obiščite www.vsejemogoce.si in z nami delite svoje cilje, ambicije in želje. Morda boste prav vi prejeli 10.000€ za uresničitev svojih sanj.

Brezplačna objava

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,495
12.07.2021. ob 21:25
110,196
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close