Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj je s to žensko zdaj?

Pa kaj je s to žensko zdaj?

Razpisali ste se, da je bila Katarina Avbar odpuščena po tem dogodku z butastimi “maturantkami”.

Ali mogoče ve, če dela kariero kje med normalnimi (kakšna Škofijska gimnazija ipd.)?

Me lahko razsvetlite, o kakšnem maturantskem plesu nekih frizerk je že cel dan govora?
Sicer mi ni čist jasno, kako imajo lahko na poklicni šoli maturantski ples, ampak vseeno. Sem firbčna. Hvala.

No pa ti vseeno napišem : O neki ” profesorci”, ki ni znala narediti red med svojimi dijaki. In ni bila sposobna izustiti par stavkov, čeprav je baje “poučevala” slovenščino. Želim ji, da dobi delo. Seveda takšno, ki ga bo bila sposobna opravljati (napr. delo za tekočim trakom !)

Tudi meni ni jasno? Bom pogledala, če in kaj piše o tem.

Mater ste eni plehki in bedni, sploh ne najdem besed…. Brigajte se za sebe pa pustite to žensko pri miru. Najbolj žalostno je, da vas večina praznuje veliko noč, kolikor vem, vera ne dovoljuje česa takšnega, kar počnete ve babnice tu gor. Ko greste k žegnu se eni malo zamislite nad sabo….

To, da je bila odpuščena, je povedala na radiu tista bivša učenka, ki je klamfala rime in vse skupaj se ji je zdelo povrhu še smešno. Če je bila res odpuščena pa nikjer ni pisalo, niti ne vem zakaj bi jo odpustili zaradi tega dogodka, saj jim ni ona alkohola zlivala po grlu.

Drugače je pa kantavtorica in očitno na sploh bolj umetniška duša. Uporabite Google.

Ti si pa verjetno bivša učenka frizerske…. Po tvojem odgovoru se mi zdi, da pašeš med tiste dijake na odru…

Profesorica je odreagirala skrajno korektno po takem debaklu, kot so si ga privoščili njeni dijaki. Ni bilo na njej, da naredi red. Dijaki so polnoletni in so se odločili nastopiti omamljeni (kakorkoli že) in ne vem kako bi ona lahko naredila red iz občinstva. Tudi ne vem kaj drugače poveš po takem “nastopu”. Povedala jim je pa skrajno primerno, tako da…

Če so jo res zaradi tega odpustili, jo grem brezplačno zagovarjat na sodišče.

Kaj točno iam profesorica s to sramoto? Je ona pisala verze? Je ona na tak način opisovala dijakinje?

Da je moja tam gor, verjetno ene par dni ne bi sedela na svoji riti, pa stara 7, 17 ali pa 27 let. Pa to ni vaška veselica, to je kao neki maturanc, okej, pa če že ni “ta prav” maturanc, je vseeno ples ob zaključku poklicnega šolanja, ko bi naj človek bil zrel in to tudi pokazal. To, kar so ti osebki naredili iz sebe, je zgolj gniloba, ne pa zrelost.

Je ni čupe, da jo dam tem frajlam postričt!

Bi ne bilo nič hudgea, če je to en razred “zagnojil” – pa ni. To je realna slika 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} maturantskih plesov, le da eni vsaj uradni del preživijo trezni, eni pa še tega ne, očitno. Prfoksa nima pri tem nič – v danih razmerah je naredila najboljše, kar je lahko in dostojanstveno skočila čez jarek dreka, ki so ji ga nastavili.

Na maturancu je vrla maldina sama svoja in pa pod nadzorom (ha, ha, ha!) staršev – ne pa prfoksov! In če se je ženski skrivil zgolj las, so ji naredili hudo krivico!

Res ne razumem zakaj so jo odpustili (če so jo). Tistim dvem govornicam bi morali zaključiti letnik negativno, to je edina smiselna kazen, ki jo jaz vidim…

Spet nekdo, ki modruje in nima pojma. Če so jo odpustili zaradi tega dogodka, je skrajno neprimerno. Besede, ki jih je povedala, so bile najboljše, kar je v tistem trenutku sploh lahko naredila. Marsikdo bi preprosto odšel iz dvorane.
Tiste, ki bi jih pa morali odpustiti, pa žal ne morejo, in to so starši.

Katarina je bila moja sošolka na faksu (primerjalna književnost, ona je imela zraven še slovenistiko). Je bila ful ok, sicer malo otkačena, zasanjana, pogosto z mislimi odsotna, zelo kreativna, skratka umetniška duša, ampak ful ok kot človek! Tako da nehajte pljuvat po njej, ker je ne poznate! Tale njen nagovor pa tudi ni nobena katastrofa. Ji je bilo očitno nerodno zaradi teh rim in se je verjetno tudi malo zmedla. Kaj pa bi vi pametnjakovičke rekle?

Sicer pa tudi glede tega nastopa dijakinj delate štalo za brezveze. Ok, rime so res uboge, ampak vi pa pišete kot da so te punce zagrešile ne vem kakšen zločin.

Za moje pojme ste nekatere tukaj, ki se zgražate nad vsako malenkostjo in vam prihaja ob napakah drugih, veliko bolj bedne kot te punce.

In še nekaj: tudi na našem gimnazijskem (!) maturanskem plesu je bilo tri četrt bodoče inteligence popolnoma pijane in zadete. Pa je to bilo pred 17 leti, kako je šele zdaj. Zato nehajte nakladat, da je tako samo na poklicnih šolah in da so samo frizerke in avtomehaniki lahko podn.

ali so jo res odpustili, ali je samo “čenča”?
In če so jo, ali so jo res prav zaradi tega dogodka? Ker to bi bilo resnično nepojmljivo.

tole ni bil posnetek z letošnjega maturanca ampak mende iz l. 2006 – v bistvu sploh ni pomembno kdaj – dejanja nedopustna, kaj je imel tisti od tega, ki je tale video objavil, – je pa to realna slika
17- 18 letnikov. Učiteljica res ni nič kriva, lahko bi to prekinil kdorkoli – kdo od sošolcev, staršev ali učiteljev, mmorda tudi povezovalec programa.

men se je zdela fajn

Imena _Katarina Avbar_ ni na njej.

Torej je bila res odpuščena?

Spletna stran je čisto zanič, ne vem, kaj dela tale Bojan Vučko….

In zakaj ga ne bi smeli imeti? Zato, ker niso gimnazijci ali kaj? Kje pa piše, da na poklicni šoli ne smejo imeti maturantskega plesa?

Res so uboge te naše in-tele-ktualke. Verjetno so tako sposobne (pravnice ) kot tista profesorca.

Že na začetku vas opozarjam, da ne znam biti kratka. Res ne razumem, zakaj je ta YT video razveselil in razjezil toliko Slovencev. Če odpremo Leksikon Cankarjeve založbe iz leta 1976 na strani 378, lahko preberemo: Izobraževanje je načrtno in sistematično razvijanje človekovih potencialnih duševnih zmožnosti z njegovo lastno aktivnostjo in ob pomoči izobraževalnih sistemov. Torej, posameznikova naklonjenost izobraževanju je močno odvisna od njegovih prirojenih in privzgojenih sposobnosti ter materialnih možnosti, vendar pa je za njegov uspeh odločujoče, kakšen pomen pripisuje izobrazbi oziroma kako individualno vrednoti izobraževanje. Za bodoči frizerki iz omenjenega YT videa izobraževanje ni imelo posebne vrednosti, kar sta brez dvoma dokazali z nadvse spoštljivim obnašanjem do vseh udeleženih na maturantski prireditvi. Tudi “Moje mnenje” ima zelo slabšalen odnos do izobražencev, med katerimi najbolj izstopajo pravniki in profesorji. Kolikor je meni znano, maturantski ples organizirajo plesne šole (vključno s pripravo na nastop) in svoj prispevek mastno zaračunajo (to vemo vsi starši, ki smo že poravnali kak račun za stroške organizacije in vodenja maturantskega plesa). Razmišljam naglas, ampak morda bi bilo bolje, če bi jim vzeli ta privilegij, saj niso usposobljeni za delo z dijaki. Potem so tu še starši (vsi vemo, da primarna vzgoja poteka v družini), v spremstvu katerih pridejo dijaki na ples. Profesorji so se maturantskih plesov vedno udeleževali v funkciji povabljencev, tako nekoč kot danes. Moje mnenje je, da bi bilo mnogo bolje, če bi bili maturantski plesi organizacijsko v domeni srednjih šol. Morda za razliko od plesnih vzgojiteljev šolski “in-tele-ktualci” ne bi pozabili na generalko in bi potemtakem imeli vso pravico, da prireditev prekinejo, ko bi se pripetilo nekaj tako nizkotnega, kot smo imeli priložnost videti na YT. Vse čestitke profesorici Katarini, da je kljub hudi zmešnjavi ohranila mirno kri. Vsak, ki premore vsaj malo pameti, je takoj uvidel, da je s svojo “popotnico” na prefinjen način izrazila svoje ogorčenje nad obnašanjem, obenem pa je premogla dovolj srca, da je poudarila razum, ki naj njene dijake vodi na tej poti, ki ji rečemo življenje.

tud mene zanima, ali je bila prfoksa po dogodku z butastimi “maturantkami” odpuščena al ne. še bolj zanimivo bi blo zvedt, če je bla frajla s strani šole kaznovana. kdo zdej kej ve o tem? eh, no-ja, zgleda da poklicne šole vseeno ne bi smele imeti “maturantskih” plesov, če nimajo mature. bi se mogu imenovat “zaključni” ples.

Pokojna … pri 42. Žalostno, da se je bo večina spomnila predvsem zaradi poloma nekih polpismenih in povsem nekulturnih maturantov. Še danes ji čestitam za reakcijo, je z njo vse povedala.

Naj počiva v miru. Rak je kruta stvar.

… žalostno. Je bila simpatična in prizemljena, še danes ji čestitam za odziv ob blamaži svojih ‘maturantov’, po kateri se je bomo, pa malo krivično, vsi vedno spomnili …

Rak je huda stvar.

Jebovaspamet!!

Zdaj jo pa v osnovni šoli otroci vlečejo za lase in jo pretepajo.

Čisto nič je nisi olepšal/a s svojim komentarjem.

Katarina, naj ti bo lepo za mavrico!

New Report

Close