Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Eno vprašanje

Eno vprašanje

…pred časom sem imel eno lažjo prometno nesrečo, ko se mi je v rotondi, ko sem čakal da zapeljem v krožišče, od zadaj zabila ženska.

Ker je bila ta vreščavo bitje zelo verbalno nasilno, sem poklical policijo. Po opravljenih alkotestih ji je policist dejal, da je zanjo najbolj ugodno da podpiše un evropski obrazec o prometni nesreči. Napisal je še potrdilo o ogledu nesreče.

Na njeni zavarovalnici so bili zelo razumevajoči in so takoj “potrdili” da gre za klasičen, “čisti” primer škodnega dogodka, da še čakajo njeno izjavo in mi bodo škodo poravnali….

In glej ga tička….včeraj dobim pošto moje zavarovalnice, v katerem je ONA MENE navedla kot povzročitelja prometne nesreče!!!!!!!!!!!!!!

Si predstavljate???? Ona se je zagonila men v odbijač zaradi prekratke varnostne razdalje in prehitre vožnje…in za to naj bi bil jaz kriv!!!!!!!!!!

A lahko zahtevam soočenje z njo in še policista ter zavarovalničarjev, da razčistimo ta dogodek?? Neverjetno, koliko domišljije ima ta kokoš…..

Moj mož je tudi imel srečanje z eno tako, pri katerem je bilo vsem jasno, da je kriva, kolikor je stara. A lej ga tička, kar naenkrat je bil kriv on, ker je punca imela neke vezice v lokalni policiji.
Napisal je pritožbo, dodal vse pomembne cifre (zavorno pot enega in drugega, alkotest, slike poškodb, izjave policistov…) in vse skupaj je šlo še enkrat v obravnavo. V glavnem punca je imela tako dolgo zavorno pot, da bi v tem času letalo ustavil, ona pa je trdila, da vozila pod dovoljeno 🙂

Svetujem, da narediš enako. Bodi jasen, ne obtožuj, samo navedi konkretne cifre in priloži vse papirje. Ziher je našla nekoga znanega nekje, pa zdaj igra nedolžnico.

a ni vedno kriv tisti ki od zadaj zabije?

nova
Uredništvo priporoča

Tud jaz se to sprašujem….In kaj če ne bo hotela priznati da je povzročila nesrečo??

Ja a nista izpolnila evropskega poročila?
Pa kaj je napisal policist?

Drugač bi pa jaz vprašala kakšno odškodninsko hišo kako je s tem. Npr Poravnava. Imajo brezplačno številko pa poklič.

Pa če ona tebe zdaj j….bi tud jaz njo. Bi šla lepo zdaj h zdravniku, rekla kako me to in to boli….znajt se je treba pa pokasirat čim več.

Delajo 24ur na dan.

http://www.poravnava.si/prometne-nesrece/

Sva izpolnila in podpisala. Policist je napisal, da odstopa od pregona zaradi tega, ker je krivda jasna. Kazni ji ni napisal.

Ali pa to

http://www.visokaodskodninaplaninsec.si

Ja potem pa ne štekam kako je lahko zdaj tebe navedla kot krivca.
Lej poklič na eno od teh odškodnin sam tako za info kaj in kako.

New Report

Close