Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako naj shujsam 15 kg v 3 mesecih? A je ateremu monovcu uspelo?

Kako naj shujsam 15 kg v 3 mesecih? A je ateremu monovcu uspelo?

Kaksna ucinkovita dieta?

Zakja misliš, da bi morala shujšat naenkrat, če si se leta redila, si lena in si zanemarjena? Naenkrat se lahko zgolj vzamež v roke, začneš odpravljat lenobo in prenažiranje in se ne obremenjuješ z rezultati, ker bodo ti sami po sebi postopno vidni in jih boš tudi občutila, ne le v spremenjeni teži. Tako je, neahjte si za začetek vsaj lagat, že to je nekaj.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Lahko, jaz sem, točno nekaj takega, kot omenjaš, vendar odsvetujem, ni dobro, meni so ful izpadali lasje. Imela sem par kil viška, potem pa premalo.
Diete nisem imela, bil je stres, sploh nisem mogla jesti, kakšno zelenjavno juho, morda jogurt, kosmiče, jabolko, mesa praktično nič, kar je sploh napaka.

nova
Uredništvo priporoča

Zakaj rabiš 15 kil manj, a hočeš na neko drevo plezat, pa te veje ne držijo? Kile niso važne, če shujšaš na silo v treh mesecih, boš še vedno mlahava.

V parih stavkih kar je bilo že večkrat napisano.

Hujšanje ni etapa v življenju (par mesecev diete..) ampak je sprememba načina življenja. Ko spremeniš način prehranjevanja in dodaš gibanje in posledično postane to nekaj vsakdanjega gredo kile stran brez hujšanja.

Tisti ki ste predebeli in želite shujšati, delate eno veliko napako. Postavite si dieto, shujšate nato pa se spet nazaj zredite. Biti vedno suh pomeni držati se diete CELOTNO življenje. Tu vas večina pade na preizkušnji

je Dieta kemičnega razkroja

Ce dopoldansko hrano zamenjas za sadje – jes do sitega in vecerjo za solate, brez dodatkov in kruha, samo zelenjava, sol, kis, olje…kosilo pa klasično, pac kar je kuhano, bos v nekaj tednih konkretno shujsala. Potem tako jej vedno in se ne bos redila nazaj.

Jaz sem v letu in pol shujšala za 33 kg.
Kako!?
– zjutraj na tešče 0,6 l tople vode z 1 limono
– zajtrk ovseni kosmiči + sadje
– kosilo
– po 18 uri ne jem več
– popijem 2-3 l vode
– 5 krat na teden fitnes ali tek
– ne jem več sladkega

Kile so šle dol, in že 4 leta imam konstantno težo.

Ce dopoldansko hrano zamenjas za sadje – jes do sitega in vecerjo za solate, brez dodatkov in kruha, samo zelenjava, sol, kis, olje…kosilo pa klasično, pac kar je kuhano, bos v nekaj tednih konkretno shujsala. Potem tako jej vedno in se ne bos redila nazaj.[/quote]

ne zavajaj preveč, vegetarji ste tud fajn debeli kljub temu da živite samo od zelenja… da o slabem zdravju ne govorim.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ločevalna dieta – v prvem mesecu je šlo dol 7 kg, v naslednjih dveh mesecih 10 kg in ker ne jem več kruha, sladkorja, moke…itd, ne jem večerje, pijem le grenko kavo in vodo, mi kg kar letijo dol 🙂

Težka si 150 kg?Ker 15 kg za 80 kg je prenevarno,saj je zdravo hujšanje 2kg + /mesec normalno,zdravo hujšanje.

Učinkovitih diet je ogromno!Najprej se moraš naučit kaj je telo,kaj je hrana,kajo so mikro in makrohranila,koliko energije telo na dan porablja za delovanje,koliko energije ti porabljaš za dnevne aktivnosti (služba,hoja,šport,fizično delo doma in v službi,…) itd..

Pa tudi izločit iz hrane OH,sladke sokove,fast food,alkohol,znižat vnost hrane za razvajanje kot je čokolada,sladoled,čips,… Nato tudi umirjeno življenje,tudi kaka športna aktivnost je zaželena,…

Tako da šport,raznoliko prehrano,veselo življenje,pa tudi stroge diete niso potrebne.

Pričakovat neke diete tule je spet nekaj popolnoma nemogoče,saj se moraš sama naučit ali pa obiskat dietetika,ki bo spisal dieto na tvojo težo.

Od tvoje teže in aktvnosti se lahko napiše dieta.To je osnova da začneš.Da ti jaz napišem dieto za zajtrk,malico,kosilo,večerjo bo lahko zate 200g preveč ali pa 500g premanj.In dieta oziroma hujšanje bo neuspešno.

In DA.Vsaka hrana ima danes napisano koliko B,OH,M vsebuje 100g živila.Ti veš koliko B,M,OH rabi tvoje telo glede na tvojo težo in tako si lahko sama sestaviš jedilnike in se držiš.

In seveda.:A bom morala tehtat?Da,morala boš tehtat,kar ne bo slabo,saj hitro osvojiš znannje in veš nato že na pamet koliko neko živilo tehta.

Tole neko moderno hujšanje:Boš piškot,kos torte:Ne hvala,sem na dieti.Vzameš en piškot ali kos torte,a se nekako držiš,da se tisti dan več ne pregrešiš.

Učinkovitih diet je ogromno,ampak ne na pamet.Treba se je zadeve lotit samozavetno in odgovorno,pa bo tudi hujšanje uspešno.

Jaz hujšam danes že 83 dan.

Trenutno št. kil je okoli 69, imel sem jih tam med 85 in 90.

Recept:

– dnevno gibanje, vsak dan, pri meni povečini hoja (tudi do 2 ali celo 3 ure na dan)
– nič sladkarij
– s tekočino vnesem v sebe natanko 0 kalorij
– kruha nič, testenin nič
– veliko stročnic, rib (pri meni s konzerve), zelenjavnih juh
– zvečer ne jem

Sprva sem sicer mislil imeti le 90 dnevno dieto, sedaj bom pa podaljšal na dodatnih 90 dni.

Zgledam pa precej spremenjen glede na to, kakšen sem bil ob začetku hujšanja.

Najbolj je začelo vse skupaj biti opazno tam med 40 in 70 dnevom hujšanja.

Dieta sladkornih bolnikov. 3 meseci minus 20 kg.
Samo OH ne jej , ne gaziranih pijač, sladkarij. Kilce letijo dol.

69 kg na koliko cm telesna višine?

Meni je bilo realno merilo, ki sem ga prebrala tukaj na forumu. Zdravo hujšanje je izguba 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} trenutne teže v treh mesecih. Če začneš z npr. 80 kg, imaš po treh mesecih 72 kg. Nadaljnih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je 7,2 kg in ne več 8. Meni se je izšlo, hujšanje ni pretirano stresno, včasih se kaj prekršim a že drugi dan sem spet na pravi prehrani. Moj cilj je ne več nabrati izgubljenih kg.

Možno je, s ciljanim miganjem, ne samo dieto. S trdo, neomajano voljo in redno kontrolo krvne slike. Pa znbenimi prehrambenimi pripomočki ( kapsule, praški in podbono sranje). Miganje, kurjeje maščob. Vsaj 2 uri dnevno, intenzivno. Meni je uspelo.

Iz prehrane popolnoma črtat dodani beli sladkor, industrijsko pečeni kruh, pekovsko pecivo z kemijskimi dodatki, omejit sol, omejit vnos bele moke, nobenih burekov, kebabov, industrijsko predpečene pripavljene hrane, nobene ocvrte in pražene hrane, idustrojskih sadnih jogurtov, najbolje je kefir, sirotka ali pa pinjenec, če že. Pri sadju se izgobibat tistemu, ki vsebuje ogromno fruktoze.

69 kg na koliko cm telesna višine?[/quote]

167cm 🙂

Zdravo hujšanje pomeni -1kg na mesec. Kar je več, je tvegano za zdravje, saj se v maščobah skladiščijo strupene snovi, ki jih v telo vnašamo s hrano, vdihavanjem, ipd. in če potem naenkrat pride toliko strupov v telo, veš kajse zgodi.

Kaj ima vezo vnašanje strupov v telo s hujšanjem?

Zdravo je 1kg na teden, ne na mesec.
Drugače pa si preberi o LCHF. Ne sme pa ti to biti dieta, ampak sprememba za celo življenje.

Kaj ima vezo vnašanje strupov v telo s hujšanjem?[/quote]

Uporabi malo logike, no. Če se strupene snovi skladiščijo v maščevju, preidejo z raztapljanjem le-tega v naš krvni obtok. Zato ni pametno shujšati preveč na hitro. Vsak kvalificiran dietolog ti bo svetoval, da ne shujšaš več kot 1 kg na mesec. Maksimalno 2.

Še ena debela monovka tukaj. Po možnosti samska, zagrenjena, brisače morajo bit oprane vsak dan, obiski si morajo obut copate,…moški so svinje,…..
Hehhh….:))))

Post.
Fizična, predvsem pa duhovna preobrazba.

Danes je moj 98. dan hujšanja. 🙂 Po treh tednih je bilo danes na vrsti tehtanje. 67.4 kg (pred tremi tedni 69.4 kg). Indeks telesne mase je tako danes 24.2.

Cilje je 60 kg (na zalčetku hujšanja je tehtnica pokazala okoli 88 kg). Do konca hujšanja pa je ostalo še 82 dni (od skupno 180) 🙂

New Report

Close