Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prometni norci

prometni norci

Ljubljana danes, ura 16:30, prometna konica.
V vozilu čakamo pred semaforjem na pasu za vožnjo naravnost, ob zeleni speljem, ko me po levi prehiti avto, ki je stal na pasu za zavijanje levo.
Z možem sva od Šişke do Vrhovcev opazila 34 prometnih prekrškov voznikov – vožnja čez rdečo, izsiljevanje (v glavnem motoristov, ki se rinejo med pasovi stoječih vozil), vožnja v škarje, prehitra vožnja (95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je bilo motoristov), ustavljanje in parkiranje, kjer ni dovoljeno, vožnja z motorji hitrosti preko 25km/h po kolesarski stezi)…
Navadno kolesarim in sicer opazim kakšno izsiljevanje in striženje poti kolesarjem in pešcem, danes pa sem vozila moža z operirano nogo in me je kar malo zaskrbelo.
Kako nesposobno vlado imamo, da ne gre služit denarja z norci na cestah?
Par prometnih polucistov po ulicah in nekaj plačanih kazni bi vendarle marsikoga streznilo…

Imaš prav, manjkajo policisti na cestah, nikjer ni nobenega, razen ko postavijo radarje tam, kjer so nerazumne omejitve.

Da. Prav ti dam.

nova
Uredništvo priporoča

Ja tut mene moti ocitno inkasantstvo nase policije. Radarji so ponavadi tam in ob takih urah, ko tisti, ki ga nabase ogrozi izkljucno svoj proracun in nikogar drugega. Takih, ki pa resnicno delajo nevarne situacije pa nonen policaj ne vidi.

Tole se pa strinjam.
Ne ogrožam nikogar, pa sem že precej denarja dala v te namene, ko pa kdo resno ogroža sebe in ostale, pa nikjer nikogar.

Ne vi ne razumete.
Policaji na cestah in v akciji to pomeni, da je treba dodaten kader in kader košta veliko Sedaj bodo naši na oblasti nabavili tiste komarje, umetne, opremljene s kamerami in napravami za odvzem DNK-jev ljudem, ki bodo pač nazorovani.
Taki komarji pa so dragi in se bolj splača zalezovat s komarji kot pa ekipe postavljat po cestah. Pa najbrž je tudi bolj zanimnivo poslat komarja k sosedi v spalnico kot dve patrulje na Celovško npr. .

No sej nč ne rečem samo ene dni nazaj nas je nek uporabnik tukaj na forumu razsvetlil in nam pokazal fotografijo takega dragega insekta v službi obveščevalnih agencij.Tko…je pustil vtis tisti komar pred dnevi. : )

Ma, ben, če te res zanima: pri padcu na teku si je poşkodoval križne vezi in ni šlo brez op. Navadno se z avtom vozi mož, jaz na kolesarskih stezah mnogočesa ne opazim.
Ker promet v konici po mestu poteka počasi, sva lahko opazovala okolico.
Prekrški so bili storjeni v reali, ne virtualno. 🙂

Zdaj bi bilo treba vedet, koliko je bilo teh motoristov, da se da lažje preračunat, koliko je bilo prekrškov…
p.s.

Na nek način bi bilo potrebno zmanjšat pleh na cesti, vse drugo je prazno govoričenje. Uporaba enega avtomobila na gospodinjstvo bi bila več kot dovolj, da bi bilo stanje na cestah vzdržno.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................


ti je pa ratalo narediti za maraton korakov od genija do norca ☺

poskusi vozit z bolečinami v križu, boš videla še več prekrškov kot tudi vsako luknjo na naših prelepih cestah 🙂

učim se ne jezit, ko čakam pred krožiščem in noben ne da žmigavca!

Se ne strinjam. Problem so objestni vozniki, ne pa količina voznikov.

Zanimiva ugotovitev – kadar sedim v manjšem avtomobilu in “spustim” kakšnega v koloni predse, takoj neka živčnost za mano, če vozim ta velikega terenca pa noben ne upa sitnarit. Enako je tudi na križiščih, krožiščih. Podobno je, kadar ustavim pred prehodom za pešce.
Pezdetki ne upajo izsiljevati če vedo, da jih lahko “zgaziš”, če si v navadnem avtu, je zgodba takoj drugačna.

Se ne strinjam. Problem so objestni vozniki, ne pa količina voznikov.

Zanimiva ugotovitev – kadar sedim v manjšem avtomobilu in “spustim” kakšnega v koloni predse, takoj neka živčnost za mano, če vozim ta velikega terenca pa noben ne upa sitnarit. Enako je tudi na križiščih, krožiščih. Podobno je, kadar ustavim pred prehodom za pešce.
Pezdetki ne upajo izsiljevati če vedo, da jih lahko “zgaziš”, če si v navadnem avtu, je zgodba takoj drugačna.[/quote]

Hahahaha, to je isto, kot če jaz peljem ven borzojko ali prej mastine, bi lahko srali sredi peskovnika, pa ne bi nihče nič rekel. Če pa peljem tamali dve, se pa najde kak pacient, ki že v naprej “za vsak slučaj” tuli, da če bodo srale v nekem grmovju, je treba pobrat :)))))

Ja, objestnost voznikov na cestah je šla čez vse meje.


To je bilo narobe, drugače vsega tega niti opazila ne bi.

New Report

Close