Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Usmrcen pes Vesne Trifunovic

Usmrcen pes Vesne Trifunovic

Kako bo sedaj postopala???

ne kaže dobro?

Dejno, baba je plozala v nedogled, kako ni ona nič kriva, še najmanj za vzgojo psa, kot trdijo tudi mamice nekaterih sončkov, in sedaj grozi, da se bo fentala. Ja prav, naj se. Hudič, da ne bo še komu škodoval, če tega ni bila sama prepoznati z vzgojo živega bitja do drugih živih bitij. Pizda materna no, potem se pa bere tudi, kako je nešolana pasma oz. nevzgojena pokončala tudi dojenčke oz. enoletne otroke.
Naj se po hitrem postopku ugotovi, ali je šlo za pravilne postopke, da ne bomo imeli take osebe še na vesti ostali državljani, ko bo zahtevala kot neprisebna kakšno odškodnino. Matr svinjsko.
Če bi se enkrat zgodilo, bi bile morda še olajševalne okoliščine, da se socializira tako lastnico kot drugo živo bitje, ki ni krivo nič zaradi nedelovanja lastnice, če se pa nekaj dogaja, naj si pa lastnica zapiše sama posledice. Prokleta, bo zdej grozila, da se bo zažgala, prav, naj jo odpeljejo na prishiatrijo po zakonu.

Meni je hudo za psico, za njeno lastnico pa ne.

Kdo sploh pravi od človeka ali kateri priučeni živali od človeka je v interesu, da se gre neke borbe do smrti, marš prasica prokleta, ki je žival usmerila za svoje frustracije. Naj dobi ustrezno kazen, še predno se bo zažgala, da bo vedela, kaj se počne in česa ne.

Žalostno spet, da je moral nekdo podrezati uradno osebo, da se je začelo kaj očitno odvijati. Verjetno se bo tudi v to smer kaj v veterini spremenilo.
http://www.pesmojprijatelj.si/clanek/pasjeborka-v-kamero

Zelo krivično do psičke, ki ni bila sama kriva za nič. Krivično in še enkrat krivično. Imela je pravico do boljšega in lepšega življenja.
Baba se pa naj ubije, prej se ubije, boljše bo. Itak zamuja že za ogromno let.

Seveda. hudičevka, vsi uživajo v vaših frustracijah, ko jih podajate, vključno z živalmi, ki so napačno vzgojene. Ker vsako živo bitje potrebuje ljubezen, ne pa borbe, ki te bodo končno zaustavili. Borbe potrebujejo le živa bitja, ki le to poznajo. Zato je verjetno čas, da kdo tej osebi pokaže kaj drugega, da ne bo namensko škodovala drugim živim bitjem.
Žalostno, da je bila obravnavana že v preteklosti, pa kot da je vse normalno. Zakon naj pa spreminjajo tisti, ki imajo s čim izkušnje, da bo dobršna kaprica tudi za ostale, ki bi mu morali slediti. Če je možno.

[/quote]

Joj, joj. Tega gnoja bi bilo pa treba zapreti v ring z najmočnejšo bodibilderko z največ frustracijami in naj jih na njej sprošča. Škoda zraka za tako neživo nebitje, kot je ta. prpa usrana, naj se spravlja na močnejše od sebe

Obvezno je potreba po vzgoji ter “saniranju” lastnikov, predno se “združijo” z drugim živim bitjem.
Jao no, bogi tisti, ki so z njimi v njihovih frustracijah.

[/quote]

Link na njeno fb stran, čeprav zgornje objave na njej več ni.

https://www.facebook.com/vdtrifunovic

[/quote]

Link na njeno fb stran, čeprav zgornje objave na njej več ni.

https://www.facebook.com/vdtrifunovic%5B/quote%5D
Aja, tukaj je, pod recent posts

https://www.facebook.com/events/1716922485219073/

Link na njeno fb stran, čeprav zgornje objave na njej več ni.

https://www.facebook.com/vdtrifunovic%5B/quote%5D
Aja, tukaj je, pod recent posts

https://www.facebook.com/events/1716922485219073/%5B/quote%5D

Kaj je zdej, se bo opravičevalo kot pri mali Arini, kjer jim je bilo nekaterim vsem normalno?

Naj se take osebe ustrezno “sanirajo”. Da ne bodo druga živa bitja trpela.

A je bila ta katastrofa od primata res učiteljica?

To kar vi berete in gledate, to ni tekmovanje v pasji borbi, to je neko drugo tekmovanje. Saj v Srbiji niso dovoljeni pasji boji. Meni pa se psica ne smili, ker mislim, da psi na tem svetu niso tako pomembni kot ljudje! Mrtva je in ne ve nic. Eni ste brezcutni, skodozeljni in privoscljivi, se naslajate nad zensko. Pa brez skrbi bit, ne bodo je spravili na psihiatrijo, ker je IĆ in IĆ v Sloveniji ne odgovarjajo, v norisnico zaprejo samo postene Slovence! To pa pise Vesna Trifunovic, meni se smili :

Vesna Trifunovic Safi je uspavan juce u 10h, 1 sat kako su mi urucili odredbu da ce biti uspavana 22.8…. nisam ja vazna, vazni su samo psi… ja nemam dece i imam samo pse, živim sa njima pola stoleča, naučili su me da hodam, da jedem, da njušim, da pričam sa njima…. naučili su me šta je borba… ne, necu se ubiti, zapalicu ja nesto drugo slugama austrijskim! ali hocu moje koje se nalazi u ovoj predalpskoj selendri i to sve do poslednjeg centa…. i vračam se majci Srbiji, jer kad sam se rastala sa njom, moje srce se vec tada steglo… platila sam ultimativnu cenu…samo mi se srce cepa, jer je bila poslednje nedelje sama, nisam smela ni da je ispratim ni da u moji rukama ode… nikad nijedam moj pas nije otišao sam preko duginog mosta, osim moje male Safi…

Pa kaj to ženšče nima otrok?

https://www.youtube.com/watch?v=lvUIW-0jC3o

Zaprl bi jo v kletko s tole bejbo!!

To sploh ni pomembno. Ker je pomembno, kako ravnaš z živimi bitji, seboj ter okrog sebe. Če si želela namensko kako drugače zaviti ali vcepiti komu drugemu, da nima občutka za vas, tudi odrasle. Ki morda s takimi odgovori zajadrate kot tista iz primera.


Ta gnus se ti smili?!!!!! Nikoli ne bom razumel zakaj. Sama je kriva za smrt svoje psice, zdaj pa cmizdri in krivi vse druge. Da sploh ne začnem, kako govori o Sloveniji. Še pljunka je škoda zanjo! Gnus!!!

Pa še eno vprašanje zate. A če bi ta psica otroka napadla, bi se ti babura tudi smilila?

Meni se niti ti ne smiliš več, če s pripravila do tega s svojimi podvigi drugo živo bitje, da je moralo biti usmrčeno zaradi nezadostne skrbi, ki bi jo moral zagotavljati lastnik.
Naj te dajo tja med borene zapornike, da boš vsaj vedela, ali boš usmerila sebe ali druge še v kakšno agresijo. Predno se boš spomnila, da psihično nisi stabilna in si zato ravnala in boš opravičena morda.

Upam, da se pripravljajo spremembe zakonov. Ker se sedaj država opravičuje na vseh straneh, da ima pač take zakone, ki jih sama piše.

tuje jezike, bratrancu je bla razredničarka, psi so njeni otroci, sovraži pa vse kar je severno in zahodno od srbije.

Ma to je božanje. Imam drugo idejo, ki pa je raje ne objavim.

tuje jezike, bratrancu je bla razredničarka, psi so njeni otroci, sovraži pa vse kar je severno in zahodno od srbije.[/quote]
In to je učilo mladino? Brez besed.

Res je načelna tale srbska pr***ca! Zažge naj se sedaj, kot je grozila.

Tega seveda ne bo storila. Ampak naj zaboga spi**i nazaj v Srbijo, ker tukaj ji je več kot očitno hudo, nam pa z njo.

Kaj še čakaš, cur bit*h?!!! Fu*k off. Enkrat boš končala kot tvoji psi.

New Report

Close