Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Rada bi bla milijonarka/ ne diši mi delo

Rada bi bla milijonarka/ ne diši mi delo

Kaj je po vašem uspeh za to, da dobiš toliko denarja, da ti ni nikoli treba delat?

Pred mano je še cel življenje, pa mi po pravici povedano zelo smrdi to, da bi kdaj mogla delat. Dejansko, če bi mogla delati po 8 ur na dan 40 let, bi se mi sfukalo slej ko prej in ne vem, če se ne bi enkrat sam čez most vrgla.

Ne vem no, glede na to, de nisem niti ne vem kolk socializirana, si niti ne predstavljam delat v timu. 😉

Razen, če bi mela s. p. in bi se šla vedeževalko, ker to se mi pa dejansko zdi lahek zaslužek.

Kaj mislite??

No, tolk se pa le socializiraj da boš sposobna bit vsaj sponzoruša. Saj veš uno: depilacijo, pedikuro, solarij, anticelulit tretma, kreme, oblekice, sandale, torbice,… Ali ti je tudi to pretežko?

Se mi je zdel, zakaj ona že 6 let čaka na morje )))

Predvsem delat ni treba, greš k sosedu na vrt, obrat drevo, pa kakšen poganjk ukrast, doma malo posadiš in raste, ti pa gledaš, kako je začelo bohotno cvetit )))

Podaj se v politiko!

Na, al pa med lopove, morilce,…. Tudi to je delo! in celo lahko še družbeno koristno!

Aja, sory tebi ne diši nikakršno delo. Sory.


Mislim, da boš še naprej snažilka!

Najdi si enega bogatega deca. Drugač ne bo nič. Če nočeš deca si najdi bogatega 80-letnika z 42 vročine. Tega bo hitro neslo, ti pa boš dedovala.

Hmm poskusi loto

že zvečer iti spat in se zjutraj zbuditi je delo ☺
pa dihanje je tudi delo.
Tako, da ti veliko ne ostane za živeti

Zakaj ravno delomrzneži takoj napadete tistega, ki odkrito pove tisto, kar si vi mislite sami pri sebi? Redni uporabniki spletnih forumov ste ravno tako samo lenuhi in asocialneži.


a bi bil ti naš precednik ☺


a bi bil ti naš precednik ☺[/quote]
En fidbek na tvoj nick. Moj oče ni preveč inteligenten človek. Ne razume, kaj je argumentacija, na nasprotno mnenje pa zna odgovoriti samo s kaznimi ali z “molimo za uboge na duhu”. Kar strese me, ko vidim tvoj nick, ker si ne predstavljam, da bi si ga lahko izbral nekdo, ki ima IQ nad sobno temperaturo.


:-))))


Kaj je pa s tabo narobe, da redno blodiš?


Kaj je pa s tabo narobe, da redno blodiš?


a bi bil ti naš precednik ☺[/quote]
En fidbek na tvoj nick. Moj oče ni preveč inteligenten človek. Ne razume, kaj je argumentacija, na nasprotno mnenje pa zna odgovoriti samo s kaznimi ali z “molimo za uboge na duhu”. Kar strese me, ko vidim tvoj nick, ker si ne predstavljam, da bi si ga lahko izbral nekdo, ki ima IQ nad sobno temperaturo.[/quote]
odlično si podedovala po očetu ☺
o mojem IQ so se pa drugi prepričali – pa se ne hvalim kakšne rezultate so dobili

Vsi se vi želite istega kot avtorica, ker ste sami brezposelni nesposobneži, socialci, neuporabni lenuhi in faliranci. Za nobeno rabo koristno. Vem, da vas kritika peče, ampak če radi kritizirate druge, boste morali tudi kaj na svoj račun požret, pa če ste še tako mevžasto občutljivi.

huh – koliko mest precednika imaš fraj ☺

Naredi nekaj ponovljivega (izdaj knjigo, morda CD, videoposnetke, itd.) in to naj bo nekaj taksnega, kar si bodo ljudje zeleli imeti. Trenutno bi verjetno slo za med nekaj v stilu “7 skrivnosti o tem, kako pripraviti moskega iz bliznjega vzhoda, da ti bo jedel iz roke”. Zajamceno bestseller. Sploh, ce pokrijes se srbsko, hrvasko in nemsko govorno podrocje… Trg velikostnega reda 100 mio ljudi. Pri ceni 10 EUR je dovolj, da zgolj vsak tisoci poseze po tvoji krigi in ze imas svoj prvi milijon.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Naredi nekaj ponovljivega (izdaj knjigo, morda CD, videoposnetke, itd.) in to naj bo nekaj taksnega, kar si bodo ljudje zeleli imeti. Trenutno bi verjetno slo za med nekaj v stilu “7 skrivnosti o tem, kako pripraviti moskega iz bliznjega vzhoda, da ti bo jedel iz roke”. Zajamceno bestseller. Sploh, ce pokrijes se srbsko, hrvasko in nemsko govorno podrocje… Trg velikostnega reda 100 mio ljudi. Pri ceni 10 EUR je dovolj, da zgolj vsak tisoci poseze po tvoji krigi in ze imas svoj prvi milijon.[/quote]

Pozabljaš na dejstvo: “zelo smrdi to, da bi kdaj mogla delat.”
Taki ljudje ne iščejo lažjih oblik dela sploh.

Najdi si delo, ki ti bo hobi. 🙂


bo morala kar nekaj časa počakati … The Drago kot potencialni delodajalec je trenutno … emmmm … na prisilnem dopustu ☺
je pa menda nekaj novega na tako rtemo v LJ Nazorjeva ☺

Sami jebivetri brez služb se oglašate.


lep dan tudi tebi, precednik ☺

New Report

Close